Ile? Liczysz też starców i dzieci?
ciekawe co on czuje.. może nie wytrzyma presji i popełni samobójstwo? jeśli nawet jest już u matki to i tak w sumie bedzie jak w więzieniu bo na pewno nie wyjdzie na ulice
Dlaczego piszecie T.? Wszak według prawa to wolny i "niewinny" człowiek,więc nie podejrzany i nazwisko może być jawne.
Jeśli nie podejrzany i już nie przestępca to twarz może widzieć każdy.
Ja też boję się świata zewnętrznego od 11 lutego i jestem zdenerwowany,to czy przysługuje mi ochrona 24h?
Dobra drukarnia to naklejki z wizerunkiem idoli puszcza. Taka naklejka odblaskowa na torbę do szkoły dla bezpieczeństwa dziecka.
Czytając większość komentarzy przypomnę wam że internet nei jest anonimowy i poszukiwanie gdzie on teraz jest oraz grożenie spowoduje tylko przedłużenie ochrony dla tego człowieka czyli dalej bedziemy go utrzymywać, więc zacznijcie myślec proszę bo ja nie chce żeby moje podatki szły na jego ochronę ale na ochronę prywatyzowanych lasów państwoych (ps z lasami to na pwoaznie bo azety pro PiS`owsie i popierające PO banują wszystkie wpisy na ten temat ;) )
Mariusz T.jest u swojej mamy i nie w wieżowcu jak ktoś napisał ale łódzka policja pilnuje bloku od wczoraj
(KIA Sorento lub Sportage EL ***** )
trudno . jeśli taka ochrona T ma być również bezpieczeństwem dla naszych dzieci myślę ,ze warto. T nie może pozostać sam sobie, bo znowu zabije. a ja ma nadzieję,że tym razem sąd 3.03 będzie sprawiedliwy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!