metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tutaj tutajranga04.03.2014 16:31

Bundy tu nie robi za nauczyciela. Nie najął się do oświecania dorosłych - za to płacą i to nieźle. Bundy komentuje. Niestety, przeważnie ma rację.

13

taki tam ~taki tam (Gość)04.03.2014 17:20

"gosc-21" napisał(a):
Juz mnie nic nie zdziwi w tym chorym kraju ,dzisiaj on a następnym razem na każdego z nas sie cos znajdzie .Jaki sejm takie i prawo w tym kraju.....

Bo ludzie sami taki sejm wybrali a teraz narzekają!

"Al-Bundy" napisał(a):
Plebs kieruje się impulsami. Niuansów nie pojmie, konsekwencji nie przewidzi. Najwyżej dziwi się później, ale przyczyn stanu rzeczy nie rozumie...

I tu jest precyzyjna odpowiedź jakim jesteśmy pustym narodem i nic dziwnego że żydokomuna władzę przejęła i robi z nami co chce!

11

asik asikranga04.03.2014 17:42

Zależy dla kogo :)

10

Smutny ~Smutny (Gość)04.03.2014 20:46

I co to teraz będzie ? O czym będzie teraz pisać epiotrkow jak zamkną ich Mariuszka ? :(

21

kat ~kat (Gość)04.03.2014 22:50

a ja wiem że mogą mu skoczyć na wałek ha ha

31

sak ~sak (Gość)05.03.2014 08:22

to kiedy go odizolują? Chcę wiedzieć, żeby czuć się bezpiecznie w Piotrkowie.

32

syku ~syku (Gość)05.03.2014 10:12

"sak" napisał(a):

człowieku każdego dnia możesz mijać takich samych ludzi, którzy mogą dopuścić się takich samych czynów, a bredzisz i grzejesz się tematem kotleta.
Człowiek odbył karę, jest wolny i nikt nie ma prawa go zamknąć ponownie bo niby za co za Wolność ?
Teraz to on ma państwo polskie i system sądowniczy w garści może zaskarżyć Polskę w Strasburgu i wygra wielomilionowe odszkodowania itd.
Biernacki z Tuskiem mogą mu skoczyć i co najwyżej w tyłek pocałować nic więcej.
Wcale się nie zdziwię jak prawnik T. zakaże publikacji artykułów na temat jego klienta.

71

Lesina23 Lesina23ranga05.03.2014 12:28

"syku" napisał(a):
Teraz to on ma państwo polskie i system sądowniczy w garści może zaskarżyć Polskę w Strasburgu i wygra wielomilionowe odszkodowania itd.

To jest bardzo specyficzna sprawa ponieważ to co napisałem mówi nam że polska nie jest już niePodległa, ponieważ ktoś może unieważnić wyrok sądu najwyższego w naszym kraju i to jest nei dobre.
Jednakze sprawa Trynkiewicza ma drugie dno o kórym pisałem wczesniej :P

30

nowy ~nowy (Gość)05.03.2014 17:38

No i brawo za nasze państwo opiekuńcze. Niejeden bezrobotny by pozazdrościł. Super wikt i opierunek na koszt podatnika.
To się kiedyś nawet policjantowi w pale nie mieściło.

10

zygi ~zygi (Gość)05.03.2014 20:32

syku idz pocaluj tego swojego mariuszka w d.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat