Najpierw Staszek, teraz Włodarczyk (podpisujący się jako pełnomocnik) od KUKIZa!!! Jaj jak berety, wilki do lasu, świnie do .....
Tylko KUKIZa w tym wszystkim szkoda.....
Dobrze, że w wyborach parlamentarnych z list Kukiza nie będą mogli startować ludzie, którzy stratowali w przeszłości w wyborach z jakiejkolwiek partii. A Staszek startował z PISU. Żegnamy karierowicza.
Nic ciekawego o tym panu nie słyszałem za wyjątkiem ...................?
Ponieważ p. Staszek jest przewodniczącym komisji kultury i kultury fizycznej powinien zrobić coś z tym maćkiem. Może co sobota Biegam Bo Lubię na Concordii???
Proszę nie znęcać się nad PO. Sztandar platformy obywatelskiej wyprowadzić.
na Kukiza nie oddam glosu, poniewaz robi mu kampanie S......ek
Emocje pod artykułem rozpaliły się nieadekwatnie do rodzaju iskry, która pożar wywołała. Nie wiem w czyim imieniu wypowiada się pan Staszek, ale z całą pewnością nie pana Pawła Kukiza, który w naszym mieście (jak to już ktoś zauważył) ma swojego pełnomocnika. Dalece wątpię również, by pan Staszek znalazł się na liście Kukiza w zbliżających się wyborach, więc wszystko co powiedział publicznie na antenie mówił jako uczestnik zjazdu. A teraz trochę ad personam: Panie Staszek - nigdy Pana nie lubiłem, ale teraz: gardzę Panem. Ale tak już jest - wilki ciągnie do lasu, świnie do koryta.
Do każdej władzy ciągną śmieci i szumowiny, których nie interesują ideały i pryncypia, tylko możliwość skubnięcia czegoś z pańskiego stołu. Wczoraj mieliśmy wspaniały przykład tego zjawiska, kiedy człowiek "strasznie zasłużony" zmienił orientację o 360 stopni, byle tylko nie stracić przyzwoitej pensyjki. Czy Kukizowi uda się uniknąć tego parszywego zjawiska? Wątpię.
Zaproście pełnomocnika a nie jakiegoś klakiera. Prosze o wywiad z gościem który idąc pod prąd organizował akcje w mieście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!