Czyli mamy "odnowę"... tragedia, ale tak przeczuwałem że z tego nic nie będzie...
Do tej pory wydawało mi się że Razem Dla Piotrkowa to taki lokalny PIS. A tu taki klops :)
Już się zaczyna wyścig do koryta
Niech ten przy...weźmie się za porządki pod halą targową
Dlaczego w temacie KUKIZa zaprosiliście Staszka? Co z tego że był we Wrocławiu? KUKIZ ma w Piotrkowie i powiecie swojego pełnomocnika, który robił niezłą kampanię KUKIZowi, a z tego co wiem nie miał nikogo do pomocy. Teraz wszyscy do koryta.
do koryta sie pcha, chce przypadkowo wpasc do sejmu, dlatego jak go widze na KUKIZA już głosu nie oddam !!
Dzień dobry. Przywrócić państwo obywatelom to nie budowanie struktur, ale wzorem niektórych gmin szwajcarskich wspólne rządy
Jasne zróbcie wiele za niewiele, za idee. Ok proszę o informacje Szanownego Pana czy przekazuje Pan pieniądze otrzymywane z racji funkcji politycznych. Rozumiem , że buduje Pan struktury ze swoich pieniędzy a jak struktury powstaną nie weźmie Pan ani grosza z polityki. Czasy pracy za idee się skończyły. Dają się na to nabierać młodzi. Niech pan za pracę nakarmi dzieci ideami.
Chciałbym się zapytac co Pan robił podczas kampani Prezydenckiej dla wspomnianego kandydata. Rozumiem , że działał Pan najwięcej. Robił akcje partyzanckie z JOW na chodnikach. No niech mi Pan odpowie bo jestem bardzo ciekawy. Chciałbym się dowiedzieć kto tak naprawdę w Piotrkowie organizował cały ruch Kukiza. Radiowców prosił bym o takie informacje a nie kto teraz chce się podłączyć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!