Uderza ten całkowity brak pokory. Jako emeryt oglądam posiedzenia rady miasta i powiem tak: Panie Staszek, chyba nikt nie ma problemu kiedy przywołuje Pan do porządku radnych, ale jeśli radny ma czas na wypowiedź, to od momentu udzielenia głosu do chwili aż czasu na wypowiedź upłynie, powinien Pan milczeć. Pan natomiast notorycznie przerywa, a to jest totalny brak kultury, do tego powoduje to chaos, wybuch emocji, kłótnie i brak porządku. Po drugie, Panie Staszek, radnemu Janikowi naprawdę można wiele zarzucić, ale na pewno nie to, że chciał coś załatwić Ziembie. Coś Panu najwyraźniej pomieszało, bo to Pański sojusznik z partii Janika czyli najmądrzejszy piotrkowski radny Gajda, który zagłosował za podniesieniem podatków mieszkańcom i przedsiębiorcom w zamian za co, to się pewnie niedługo dowiemy, był/jest bliskim kolegą Ziemby.
No! Widać, że Piotrkowianom polityka jeszcze nie zbrzydła, a sprawy miasta leżą na sercu. Przed nami 4 lata wyzwisk, podchodów, roszad, upadek starych gwiazd, narodziny nowych. Miłego dnia.
Który kłamie? To kluczowe pytanie. Jak Staszek to on i jego koledzy są skończeni, jak Janik to on i jego koledzy są skończeni. Mam nadzieję, że się dowiemy.
Smutne ale niestety trzeba powiedzieć że Powiatowe miernoty uważają się za wielkich polityków ani wiedzy ani charyzmy Co jeden to głupszy biją się biją A gdzie w tym wszystkim są mieszkańcy miasta co dla nas zrobiliście Janik i Staszek nic nic jeszcze raz nic Chodzi wam tylko o posadki stołki i według was jakąś pozycję społeczną jesteście nikim miernotą wybraną przez pomyłkę bo kogoś trzeba wybrać jedyny wniosek z całej tej dyskusji to pakować walizki i wytralalać wszyscy
Taka jest polityka...a prezydent niech nie zgrywa Świętego bo sam przekupił radnych...tylko za grosze...a koalicja wiązać się powinna ze współrządzenie, to oczywiste
Oglądałam ostatnią sesję z podatkami. Przewodniczscy zachowywał się skandalicznie - ego wystrzelone w kosmos w mojej opinii
Największą zarazą dla mojego Miasta to opozycja z PiSem i pslem oraz nieudacznikami od referendum zygac się chce na to dziadostwo?
ludzie w radzie, którzy wskakują z jednych butów w drugie, powinni być nie dopuszczeni do zarządzania miastem oraz odsunięci od jakichkolwiek decyzji, piotrkowianie nie maja śniadości i wiedzy na kogo głosują, wielkość banera zdecydowała kto wygrał, teraz siedzą cicho i wielkie obietnice okazały się bez pokrycia ... a tłuste szczury dalej robią wszystko pod siebie, aż wstyd patrzeć na to co dzieje w mieście - nie ma przyszłości, młodzi to widzą i nic wam to nie pomoże, brak pomysłu na miasto w dalszym ciągu, ciągła paplanina o niczym zero konkretów, uśmiechajcie się dalej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!