Hehehechechehihihihihahahachachacha!!!! Rączka rączke myje! Ronczka prafniguw ronczki lekażuw myje czy na otfrud. łuachchachechehehehihihehełachałachahihihehehehaha!!!!!! Sprawiedliwości i poszanowania prawa należy szukać po śmierci i to też nie wiadomo bo jest miłosierdzie, które wszysko ponoć wybaczy, lecz nie oznacza, że nie ukarze.
Maniutkomania dalej brnie
idzie w zaparte. Krąg naznaczonych ciągle poszerza się. Sprawa p. Mariana Błaszczyńskiego to pisałem już dawno, nie tyle sprawa zachowania stosownych przepisów prawnych a podstawowych, elementarnych zasad bezstronności. To co nam Piotrkowianom urządziła jak nazywam manitkomania to pogwałcenie wszelkich nadziei lat polskiego przełomu. To przykra sprawa.
Wszyscy wiedzą o co chodzi a nie wiadomo o co chodzi jak spawał bard. P. Marian Błaszczyński nigdy nie powinien pełnić żadnych publicznych funkcji. Jeśli ktokolwiek miał wątpliwości to afera w PCK pokazała, że ten gość nie rozumie co to jest służba - nigdy tego nie zrozumie. Stołek dla MB w MZK to jest plucie w twarz piotrkowskiemu podatnikowi.
Zgadzam się Panowie - karierowicz i duży
Cytat: Sąd Rejonowy uznał, że brak informacji w oświadczeniu majątkowym byłego radnego o pełnieniu funkcji wiceprezesa klubu sportowego, który prowadził działalność z wykorzystaniem majątku gminy wynikał z błędu nie dołożenia należytej staranności przy wypełnianiu dokumentu. Działanie Błaszczyńskiego nie było celowe i nie nosiło znamion przestępstwa.
Mnie osobiście zastanawia, dlaczego apelację M.Błaszczyńskiego od wyroku piotrkowskiego sądu pierwszej instancji, rozpatrywał piotrkowski sąd a nie z innego okręgu wyznaczony przez sąd najwyższy? Już wiem, ale nie napiszę, żeby się nie narazić. Wraca nowe.
ten Witold K jest śmieszny. Przecież tu chodzi o problem (ewentualny występek), który Sąd zakwalifikował,że nie jest przestępstwem. I tu tylko o to chodzi.
Nawiasem mówiąc ciekaw jestem co Witold K zrobił dla społeczności i otoczenia, oprócz jątrzenia
Np. zwracam uwagę na problem maniutkomanii
Zapamiętajcie sobie."Niecelowy błąd nie dołozenia nalezytej staranności" . Spróbujcie to samo zasotosować jak się pomylicie np. w Picie. Powtórzycie wtedy taka formułkę a Urząd Skarbowy was uniewinni.
Czy to ten sam Pan orzeka o niepełnosprawności????
jedni dostają grupę bez problemu, a inni nie...
bez komentarza...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!