metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sweat ~sweat (Gość)21.12.2011 12:22

Ten Mazur to jest sympatyczny tak w ogóle.

00

TropTV ~TropTV (Gość)21.12.2011 12:54

Mimo że cel szczytny nie mogę się pogodzić że miesza się dzieciaki w politykę. Mało to strawne

00

ejże! ~ejże! (Gość)21.12.2011 13:03

"TropTV" napisał(a):
Mimo że cel szczytny nie mogę się pogodzić że miesza się dzieciaki w politykę. Mało to strawne

Ale co w tym mało strawnego dla ciebie? Gdzie tu widzisz mieszanie dzieciaków w politykę? Na całym świecie ludzie o znanych nazwiskach (politycy, twórcy, sportowcy, biznesmeni czy nawet celebryci) angażują się w takie działania. Rzeczywiście Mazura da się lubić, przynajmniej uśmiech ma szczery. Popatrz na niektórych buców, ich buźki i ich zachowania, a choćby na tych, o których dzisiaj wypowiada się w innym wątku poseł Seliga.

00

Myśliciel Myślicielranga21.12.2011 13:44

Jesteśmy pod wrażeniem działalności artystycznej tego przedszkola. Wiemy, że występują one na różnych imprezach, dają wspaniałe koncerty i pokazy taneczne[cytat]
A dzieci z innych przedszkoli się nie starają i nie występują nigdzie, nagród nie dostają? Czy dlatego, że są one z jedynego słusznego przedszkola. Czy może to jakaś ukryta reklama przedszkola? I to też http://www.epiotrkow.pl/news/Mazowsze-dla-przedszkola-im.-Bojanowskiego-,9158
Bo o innych placówkach jakoś nie słyszę. A zapewniam, że chodzą tam również dzieci zdolne, a i przedszkolanki są wykształcone i dużo się dzieje w pozostałych placówkach.

00

luzik ~luzik (Gość)21.12.2011 14:29

Najpierw studenci, teraz Mazur - a co się stało z balonikami z tenisowej sesji rady miasta oraz z dzwoneczkami, które miał dokupić do tych balonów Marian przewodniczący Błaszczyński ?
Dał w końcu te balony dzieciom, czy też nie?
A może sam zużył?
Jeśli tak, to w jaki sposób???

00

luzik ~luzik (Gość)21.12.2011 16:26

Pytałem o baloniki i dzwoneczki Mariana przewodniczącego Błaszczyńskiego (miał je przekazać dzieciom !!!).
Nie ma pytania na forum.
Nie ma baloników?

00

Mikołaj ~Mikołaj (Gość)21.12.2011 17:37

Śmieszne są te komentarze niezadowolonych. Obojętnie kto by coś zrobił dobrego dla innych to zaraz ocenia się ich źle. A ci co tak narzekają na tym portalu to pofatygowali się żeby coś zrobić dla innych ? Uważam, że to właśnie osoby publiczne, przez nas wybrane, mają jak najbardziej obowiązek pomagać innym. A jak politycy zbierają pieniądze podczas WOŚP dla dzieci chorych, to też te dzieci mieszają do polityki. Zastanówcie się (min. Trop TV) zanim napiszecie takie bzdury.

00

ona ~ona (Gość)21.12.2011 20:55

Media nie są wstanie wiedzieć o wszystkim, jeśli dyrekcja jakieś placówki dba o swój wizerunek, to super. Ci ludzie po prostu mówią o swojej pracy. Czy to wstyd, że reklamują się? Inni wolą siedzieć cicho i narzekać. Dlaczego rodzice nie zwracają na to uwagi. Wasze dzieci coś robią, to się chwalcie i zmuszajcie do do tego opiekunów. Wy płacicie na nich podatki..

00

Myśliciel Myślicielranga22.12.2011 07:26

"ona" napisał(a):
Media nie są wstanie wiedzieć o wszystkim, jeśli dyrekcja jakieś placówki dba o swój wizerunek, to super. Ci ludzie po prostu mówią o swojej pracy. Czy to wstyd, że reklamują się? Inni wolą siedzieć cicho i narzekać. Dlaczego rodzice nie zwracają na to uwagi. Wasze dzieci coś robią, to się chwalcie i zmuszajcie do do tego opiekunów. Wy płacicie na nich podatki..

Tak, zgadzam się, ale dlaczego wciąż słychać tylko o jednym przedszkolu? I mi nie chodzi o to, aby media opisywały moje (czy jakiekolwiek inne) dziecko i jego osiągnięcia, tylko robiły to sprawiedliwie, nikogo nie faworyzując. Ja nie jestem od informowania mediów, to reporterzy są od tego, aby dowiadywać się co się dzieje w mieście, a potem rozpowszechaniać to poprzez środki masowego przekazu!

"TropTV" napisał(a):
miesza się dzieciaki w politykę

Również się zgadzam. jeśli jakiś polityk rozda prezenty, to natychmiast o tym głośno. A jak św. Mikołaj (anonimowy) był w przedszkolu, to nikt o tym nie napisał.

00

Mróz ~Mróz (Gość)22.12.2011 08:54

"TropTV" napisał(a):

Uważam, że Mazur jest aktywny nie tylko przed wyborami ale i po. He, He, a jak Mazur zbierał pieniądze na ratowanie nagrobków na piotrkowskich Powązkach, to też napiszesz że umarłych wciąga do polityki. Zastanów się. Chwalicie tych co nic nie robią.

"Mysliciel" napisał(a):
Ja nie jestem od informowania mediów, to reporterzy są od tego, aby dowiadywać się co się dzieje w mieście, a potem rozpowszechaniać to poprzez środki masowego przekazu!

Dziennikarze nie będą biegać po wszystkich przedszkolach i szkołach i pytać co tam dzieci robią. Pomyśl Myślicielu, że dziś dobry organizator i menedżer każdej firmy powinien sam zadbać o wizerunek i promocję swojej instytucji. Takie czasy (tamte już minęły o czym nie chcesz pewnie pamietać) że na rynku wygrywa lepszy. I to dobrze, że media pokazują najlepszych, bo inni winni brać z nich przykład. A tak na marginesie co o tym sądzi organ prowadzący.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat