Marek zastanów się i wyciągnij wnioski z klęski w wyborach do europarlamentu - jak tak dalej pójdzie to o sejmiku trzeba będzie zapomnieć - chyba potrzebna zmiana strategii bo ludzie już tego nie kupują - a może czas na to abyś został starostą piotrkowskim bo o tym się coraz głośniej mówi
O święty Wacku! Znasz mnie?
Przez 25 lat obecnej "demokracji" tylko raz nie byłem na wyborach - i były to wybory samorządowe. Na wyborach ogólnopolskich jeden raz świadomie oddałem głos nieważny wpisując na paru listach "kwieciste" komentarze.
Dzisiaj też mógłbym napisać takie komentarze na większości list i to bez obawy o pomówienie kogokolwiek. Powiem więcej - ci, którzy nie chodzą na wybory komentują wyczyny polityków w podobny "kwiecisty" sposób. Ci ludzie wiedzą, że nikt nimi się nie interesuje, a państwo, samorząd i wszyscy ci "politycy" patrzą tylko jakby ich okraść.
I to jest prawdziwa przyczyna wyborczej absencji!
Marek bywa wszędzie, jest go pełno. Jest widywany jednocześnie w kilku miejscach. Imprezy samorządowe, sportowe, festyny, dożynki, targi, jarmarki... Ostatnio wpadł mi w ręce snobistyczny leksykon polskich polityków i biznesmenów - oczywiście otworzyłem na literze "M"... i oczywiście Mazur
I tutaj się okrutnie mylisz! Otóż często widzisz, ale sobowtóra pana Mazura, bo jest tajemnicą poliszynela, że już od dawna wynajął on człowieka do obskakiwania wraz z nim wszystkich imprez w województwie łódzkim. Jak bowiem można być tego samego dnia, w kilku miejscach naraz i to jeszcze często o tej samej godzinie?
Właśnie dlatego tym bardziej powinni wziąć sprawy w swoje ręce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!