metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
raw ~raw (Gość)21.12.2012 10:20

Wygląd mówi wszystko,musiał dużo przefiltrować pewnych płynów,które oprócz wątroby mocno uszkadzają korę mózgową.A tak w ogóle chciałbym zobaczyć jeszcze raz zdjęcie tego pana w tej słynnej czapeczce,bo to co wykonywał w niej to powinno być jego stałym zajęciem!!!!!!

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)21.12.2012 10:49

Nie wierzę.
Nie wierzę, że ktoś reprezentujący władze miasta i wypowiadający się publicznie w tak arogancki i butny (żeby nie użyć innych, mocniejszych słów) sposób nadal to miasto reprezentuje.
Dalsza działalność publiczna tego pana będzie osobistą klęską Prezydenta. Po prostu - będzie żywą ilustracją przysłowia: "jaki pan - taki kram".
Panie Prezydencie!
Powinien Pan szybciutko zareagować. We własnym, dobrze pojętym interesie.

00

aż mnie świerzbi żeby mu dołożyć ~aż mnie świerzbi żeby mu dołożyć (Gość)21.12.2012 10:54

"wws" napisał(a):
Moi drodzy czy wiecie co to jest świerzb i w jaki sposób można się zarazić? Świerzb to jest choroba brudnych rąk! Poobserwujcie w osoby korzystające z publicznych toalet! Ile osób po załatwieniu potrzeb fizjologicznych wychodzi z toalety nie myjąc rąk! To my jako cywilizowane społeczeństwo narażamy siebie i innych na chorobę XIX, XVII wieku! Jesteśmy flejtuchami! Ile dzieci ma wszy! A mamy XXI wiek! To jest nasza wina! Ktoś wychodzi z toalety i nie myje rąk, chwyta za klamkę, I GOTOWA CHOROBA!!! Taki "gość" może przynieść to paskudztwo nam do domu! Krawczyński ma rację przez uścisk dłoni możemy się zarazić! Nie wiemy czy dotykając jakiegoś przedmiotu lub witając się z kimś nie przeniesiemy tego paskudztwa na siebie! A wystarczy tak niewiele - CZĘSTO MYĆ RĘCE MYDŁEM I CIEPŁĄ WODĄ!

Takie brudasy też dotykają pieniądze i każdy się może zarazić nie tylko świerzbem kupując w sklepie i biorąc resztę.

00

obserwator ~obserwator (Gość)21.12.2012 11:02

"bizon" napisał(a):
Staruchy w DPSsie odnoszą sie do pracowników słowami: pomasuj mi pędzel, albo rzucają gównami po ścianach i sufitach. Staruchy myślą że są Burżuazją i im wszystko wolno. Stare dziadki chlają wińska na potęgę, a później nie wiadomo czego chcą. Skoro rodzinka nie chce takiego osobnika to jest chyba jakiś powód, np. nie dają sobie rady ze zgryźliwym osobnikiem, któremu odbija na starość, albo jakaś choroba psychiczna, i wtedy najłatwiej pozbyć się problemu. Pozdrawiam. W rzeczywistości to zacofany plebs a nie burżuazja oddana do mordowni, z która rodzina nie może sobie dać rady. Z tymi warzywkami to trzeba stanowczo postępować bo inaczej sami się wykończą.

Napisz ile zażyłeś psychotropów. Psychicznie chorzy przebywają gdzie indziej a nie w DPS-ie. Tobie by się przydał krótki pobyt w szpitalu psychiatrycznym bo jak czytam twój post to odnoszę wrażenie, że jesteś albo źle wychowany albo ktoś Cie w młodości bardzo skrzywdził mi teraz się mścisz.

00

ja ~ja (Gość)21.12.2012 12:57

jak ktoś ma coś do p.Krawczyńskiego to niech wyzywa sie na nim a odczepi sie od domu pomocy!!!!!!!!!!!!!!

00

sklave sklaveranga21.12.2012 13:32

No to dawaj łopatą koziołka
Po rogach, po rogach naparzaj
by posłusznym był.
Foto:
Jasełek.
Przychodząc na świat otrzymuje:
Nosek po mamie.
Oczy po tacie.
Dług po Krzysztofie 2 800 zł.
Od Donalda, 20 000 zł. do spłaty
gdy ciocia Angela da pracę.
Foto:
Jasełek.
Gdy na świat przychodzi
http://sklave.manifo.com/aktualnosci

00

Nicki ~Nicki (Gość)22.12.2012 00:35

Idźmy na to referendum i rozgońmy to towarzycho. Ani jeden ani drugi nie ma jaj. Gdyby ten Krawczyński miał odrobinę honoru, to by się podał do dymisji. A ponieważ tego nie zrobił, to jego przełożony Chojniak powinien tą dymisję mu wręczyć. Za Szlachetną Paczkę także. I inne "zasługi".

00

chiński fotograf chiński fotografranga23.12.2012 12:54

Pełnonocnik Prezydenta Miasta ds. Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Alkoholowych, Zdrowia i Pomocy Społecznej
http://img38.imageshack.us/img38/782/krawczyski.jpg

10

dotchłam wózku ~dotchłam wózku (Gość)30.12.2012 14:36

Sieć wciąż żyje panem Krawczyńskim. Co pan Krawczyński mówi, przeanalizujmy:
1. "Na dzień dzisiejszy świerzba w DPS-ie nie ma..."
Na dzień dzisiejszy?
Świerzba? A nie świerzbu?
2. Dziennikarce zaleca wysmarować się octem dla ochrony przed świerzbem, jeśli ona w supermarkecie "dotchła wózku".
Dotchła? Wózku?
3. Informuje, że "pensjonariuszy jest sto sześć"
A nie stu sześciu?
4. Twierdzi, że 99 procent pensjonariuszy mówi, iż w domu pomocy wszystko jest OK. Ale skoro pensjonariuszy jest 106, z tego trzej latają do mediów, to zadowolonych jest 97 procent, a nie 99!
Podstawy matematyki się kłaniają.

20

Jarema ~Jarema (Gość)30.12.2012 18:54

"dotchlam-wozku" napisał(a):

:-)

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat