Kto da więcej, kto da więcej? Temu d...y dam!
Sto lat temu pisałem już o tym, że niektóre ludziska nie mają żadnego honoru, tylko lepkie łapki i parcie na stolec. Czym się tu podniecać?
Wydaje się że prezydent będzie miał problem z większością... Koalicja z SLD odbije się czkawką dla prawicowego włodarza naszego miasta...
Widocznie konieczna. konieczność zmusiła radnego Konieczko do podjęcia takiej decyzji.
To nie Murzyni mieszkają na Grenlandii, tylko Pigmejowie, cymbale! Opis: Konieczko do Anusiaka. Anusiak ponoć został prezydentem jakiegoś miasta. Jakiego? No a co na to Doctore gladiatorów nie zdyscyplinuje? Pręgierz stoi i czeka. Więcej na: http://sklave.manifo.com/
Nowa rzeczywistość polityczna wyzwala w lokalnych politykach myślenie o przyszłości. Wszak za 1750 zł brutto pociągnąć się za daleko nie da. Przekonał się o tym już niejaki Pęczak "znany wódz" z Łodzi. A więc myślenie o przyszłości i rzucanie hasłami "Kocham Piotrków" czy "Łodzkie nabiera prędkości" chociaż ostatnio zwolniło w dobie przewałek polityczych jak najbardziej wskazane.
Na mieście ćwierkają, że PiS szykuje się do koalicji z Chojniakiem. Chcą wstawić na wiceprezydenta Lorka,ale na to ciężko jest się zgodzić Chojniakowi.
e mnie to lotto kto tam z kim trzyma, ja mam swoja ekipę, tak jak każdy...
Wolnym elektronem? Pokonał siłę przyciągania prezydenckich jąder? ;)
Czajka się sprzeda za marny grosz !!!Koniec Chojniaka który zadłużył miasto i całego SLD!!! Czas dobrania się do d**y!!! jeden wart drugiego !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!