Za Belki i Wałęsy to mi sie najgorzej żyło.Śmiech mnie bierze na to wszystko jak przed wyborami ludzie niewiadomo skąd i po co odwiedzają miejscowości typu Pćim..Żenada
gdzie jesteście jak nie ma wyborów ? jak wybory to każdy odwiedza piotrków
Wie ktoś dlaczego tak utytułowany człowiek nie ma własnego biznesu, na który zarabiał by 10 razy tyle co na unijnym stołku ?
Bezcenna mina Belki na fotkach nr.2,6,7,jakby sobie myślał "Co ja robię tu,kużwa co ja tutaj robię?"
To ten gostek, który wprowadził podatek od oszczędności i ten co mówił u Sowy co sądzi o obecnej Polsce. Zakłada, że jeżeli w Piotrkowie wygrał taki ktoś jak Maciarewicz, to na niego ciemny lud też zagłosuje.
Komuna wiecznie żywa czego to jest przykładem. Dzięki nim jestesmy daleko za Europą bo każdy postkomunisty.czny kraj rozliczyl się z przeszłością a w pl największa partia opozycyjne wystawia takich ludzi do euro
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!