Dodajcie, że to artykuł sponsorowany. Tankomat jest tam od wieeelu miesięcy, nie wiem czemu dopiero teraz ten odkrywczy news. A komentarzy nie usuwajcie.
Więcej takich urządzeń. W Tesco samoobsługowe kasy i później się dziwić że bezrobocie rośnie.
[cytat]Więcej takich urządzeń. W Tesco samoobsługowe kasy i później się dziwić że bezrobocie rośnie.
popieram wszedzie kasy samoobslugowe, tam gdzie sie nie da ich zamontowac to pozamykac. a pracy szukac w polu!!
A za wiaduktem na Wojska Polskiego na stacji to takie cudo ze 2 lata stoi już.
Ale mi newsa ktoś dennego zrobił :D:D:D:D
Rozszyfrowana nazwa stacji brzmi
tak jak paliwo i gaz od nich
Racja... Najniższy sort paliwa choć jakiś czas po otwarciu było bardzo dobre. Było...
żenada!!! Nie ma co ambitnych mamy redaktorów!!! masakra jakaś!!! A jakie nowości podają...
ja tankowalem do momentu ale stwierdziłem ze wole wydać pare groszy więcej....odradzam tam tankowania gazu. obsługa nie miła
tak to jest jeżeli chce się kupić paliwo za grosze,różnice między stacjami są czasami po kilkanaście groszy,to tyle ile wynosi marża,to co jedni zarabiają a drudzy nie?To samo dotyczy gazu,zatankuje ktoś najtańszego gazu i potem mówi że gaz to do zapalniczek,bo licho jedzie,bo nie ma mocy,bo kicha,zawsze cena jakoś wiąże się z jakością,kupisz najtańszą rope i okazuje się że zamarzła albo że wtryski zaczynają lać i tyle w temacie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!