"mama nadzieje ,........" co ty babo zrobiłaś przez 20 lat dla tego miasta ...... co ...?????????????????
Z tego co mi wiadomo to Pani Radziszewska nie pochodzi z Piotrkowa a z Białocina (wsi oddalonej na południe o 18 kilometrów od Piotrkowa). Więc moje pytanie brzmi jakie to jej miasto??
Pani Radziszewska to taki nasz Bredzisław na piotrkowskie czasy i realia.
To pisałem ja, Misiu, pisatiel 7 klasy.
Piotrków jest "stary" ma 798 lat i kilka miesięcy i brzydki. Ale jak Pani Marszałek twierdzi ,że "ma nadzieje" ,że wypięknieje to znaczy ,że szybko nie wypięknieje...
Radziszewska przypomina sobie o Piotrkowie przed wyborami i to nic nowego bo tak robi całe PO myślac o wyborcach by do koryta sie załapać.Pora zmienić prawo tak aby poseł w sejmie czy senacie mógł być 2 kadencje i tak samo w samorzadach bo innaczej mamy kliki nie do rozbicia tam w warszawie jak i tu w Piotrkowie czy Wolborzu.Tu ręka reke myje by żyło sie lepiej kolesiom przy korycie, .ja obserwuje Piotrków od lat 80 i okoliczne samorzady w gminach ,ci sami ludzie te same układy a co niektórzy tak sie umocowali ,że jedynie granatem trzeba by od koryta oderwać taka jest smutna prawda więc jak ma byc dobrze w kraju bo jak widać władza dba o siebie tylko a naród ma głęboko w d.......Niezaleznie na kogo by głosował to w sumie ta sama sitwa rządzi
A ja mam nadzieję, że tej Pani już nie zobaczymy w Sejmie. Podajcie chociaż jeden realny argument za tym, żeby głosować na Radziszewską? Podajcie chociaż jeden przykład tego, co ona jako WICEMARSZAŁEK SEJMU zrobiła dla Piotrkowa? NIC. Totalne nic. Po co nam taki przedstawiciel w Sejmie? Żebyśmy się mogli pochwalić, że mamy wicemarszałka z Piotrkowa? Inne miasta nie mają wicemarszałka Sejmu, a jakoś trafiają do nich pieniądze i coś się dzieje (jeśli chodzi oczywiście o to co leży w gestii rządu, a nie samorządu). U nas nic.
Chodzą słuchy,że Pani Radziszewska szykuje sobie miękkie lądowanie w szpitalu....zaczyna się podkładanie świń pracownikom i wycinanie ludzi.Jak można tak robić droga Pani???
Ja tam już wolę należeć do Radziszewskiej niż do tego pożal się boże K.chojniaka i jego bandy !.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!