"mama nadzieje ,........" co ty babo zrobiłaś przez 20 lat dla tego miasta ...... co ...?????????????????
Kup sobie Ela taczkę i zaczynaj się pakować albo jakiś kajak bo przecież Pilica ma byc poglebiona i jak Marzanna plyn do morza. Jak najdalej od Nas. Co jak już czujesz ze się posadka konczy to wielkie plany i marzenia. Przestań przynosić wstyd. A co zrobilas przez ta kadencje? Gówno. Ogolnie to zawsze tyle robisz wiec POpłyń juz
A i jeszcze weź ze soba oszoloma Antka
Najgorsze że niepowtarzalna szansa jaką dają dotacje unijne jest roztrwaniana na duperele a nie na tworzenie miejsc pracy. Temu miastu nic nie pomoże jak nie będzie pracy - ani ładne chodniki ani malowane kamienice. Zostaną tu tylko emeryci, kolesie włodarzy i podopieczni opieki społecznej ... Smutna wizja ale najbardziej prawdopodobna
czas wyborów ,czas obietnic , zaraz zrobi rajd dla dziec. won z miasta ty kłamliwa babo !!!
Pijany gość patrzy na babkę i kołysząc się mówi do niej:
- Pani jest brzydka.
Na to ona z wyrzutem:
- A pan jest pijany.
Ten z uśmiechem odpowiada:
- Jestem, ale do rana wytrzeźwieję!
Foto na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
Tej pani już dziękujemy. Jedyna jej zasługa to fakt że rozwaliła PO w Piotrkowie i powiecie nie dopuszczając mądrych ludzi
A ja mam nadzieję że w Piotrkowie pojawią się w końcu inwestorzy z prawdziwego zdarzenia tworzący miejsca pracy o przyzwoitych zarobkach...
Nie rozumiem słowa Mój Piotrków- czy to prywatne Miasto P. Poseł- coś się Pani pokręciło! Dziwne ze na koniec Swojej Kadencji - obudziła się Śpiąca Królewna!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!