[cytat="spodzianka"]"kulturalny Piotrków" woli siedzieć na ławce i pić piwo lub narzekać na forum[/cytat
A w jakim celu spotykać się z tą panią?!
"kulturalny Piotrków" woli siedzieć na ławce i pić piwo lub narzekać na forum
Ludzie nie przyjdą na film, tylko dla "gwiazdy". Piotrków to niestety zaścianek...
Myśliciel, niestety, jak sądzę, ma rację. Ludzie przyjdą obejrzeć "gwiazdę"; wszystkie jej kurze łapki. Nie ma racji, jak sądzę, Myśliciel, że to zaściankowa przypadłość. To raczej globalna przypadłość. Ale to też nie jest cała prawda. Wierzę i wiem, że gdyby Tom Hanks przyjechał byłby był do Piotrkowa z promocją filmu: "Filadelfia", pielgrzymka ludzi na kolanach sunęłaby była do kina.
Ludzie ci byliby byli prawdopodobnie inaczej ubrani.
To chyba kpina , to juz nie ma fajniejszych filmów? zreszta bardzo ambitny jak na Piotrków przystało....kpina ze strony Helios nie zna granic...
Nie ma co chylić - to było w jakimś kabarecie. :)
Jako doktor Burska z "na dobre i na złe" przyjedzie mierzyć ciśnienie stałym bywalcom Focusa.
a ja odkryłem ameryke:):)
dopiero doszłem do wniosku ze piotrków to wieś nie miasto:)
Chylę czoła. Nie wpadłam na to.
czy w piotrkowie odbedzie sie Marsz Pamieci Zolnierzy Wykletych?
prosilbym o jakies informacje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!