metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)14.03.2013 13:36

[cytat="spodzianka"]"kulturalny Piotrków" woli siedzieć na ławce i pić piwo lub narzekać na forum[/cytat
A w jakim celu spotykać się z tą panią?!

00

spodzianka ~spodzianka (Gość)14.03.2013 13:07

"kulturalny Piotrków" woli siedzieć na ławce i pić piwo lub narzekać na forum

00

Myśliciel Myślicielranga27.02.2013 12:40

"BINGO" napisał(a):
To chyba kpina , to juz nie ma fajniejszych filmów? zreszta bardzo ambitny jak na Piotrków przystało....kpina ze strony Helios nie zna granic...

Ludzie nie przyjdą na film, tylko dla "gwiazdy". Piotrków to niestety zaścianek...

00

tutaj tutajranga27.02.2013 13:08

Myśliciel, niestety, jak sądzę, ma rację. Ludzie przyjdą obejrzeć "gwiazdę"; wszystkie jej kurze łapki. Nie ma racji, jak sądzę, Myśliciel, że to zaściankowa przypadłość. To raczej globalna przypadłość. Ale to też nie jest cała prawda. Wierzę i wiem, że gdyby Tom Hanks przyjechał byłby był do Piotrkowa z promocją filmu: "Filadelfia", pielgrzymka ludzi na kolanach sunęłaby była do kina.
Ludzie ci byliby byli prawdopodobnie inaczej ubrani.

00

BINGO ~BINGO (Gość)27.02.2013 11:32

To chyba kpina , to juz nie ma fajniejszych filmów? zreszta bardzo ambitny jak na Piotrków przystało....kpina ze strony Helios nie zna granic...

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.02.2013 10:11

"tutaj" napisał(a):
Chylę czoła. Nie wpadłam na to.

Nie ma co chylić - to było w jakimś kabarecie. :)

00

an ~an (Gość)27.02.2013 10:08

Jako doktor Burska z "na dobre i na złe" przyjedzie mierzyć ciśnienie stałym bywalcom Focusa.

00

bbk ~bbk (Gość)26.02.2013 20:50

a ja odkryłem ameryke:):)
dopiero doszłem do wniosku ze piotrków to wieś nie miasto:)

00

tutaj tutajranga26.02.2013 22:21

"Al-Bundy" napisał(a):
Ciekawe, ile starych babć poszło na premierę tego filmu myśląc, że to kolejny film o papieżu? :)

Chylę czoła. Nie wpadłam na to.

00

patryjot ~patryjot (Gość)26.02.2013 18:14

czy w piotrkowie odbedzie sie Marsz Pamieci Zolnierzy Wykletych?
prosilbym o jakies informacje

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat