Od czego tak naprawdę jest Straż Miejska? Czy naprawdę tylko od wlepiania mandatów za psie gówno na ulicy i za rozstawienie kramiku na chodniku? Jeżeli prawie wszystko za nich robi policja to po co straż miejska?
Co do matki to kurcze jak trzeba być nieostrożnym, żeby pozwolić sobie na nieupilnowanie czteroletniego dziecka. Przy takich mrozach to miała mała dużo szczęścia, że ktoś ją zauważył.
Straż Miejska jest nie do ruszenia przy obecnym układzie w urzędzie miasta i radzie. Wiceprezydent Kacperek zam. w Moszczenicy był pierwszym komendantem straży miejskiej. trzeba być naiwnym, żeby uwierzyć w rozwiązanie straży miejskiej przy obecnym układzie sił. A kto będzie karał babcie za handel jajkami na rogatkach i za psie kupy na ulicy? Policja ma swoje zadania i nie będzie zwracała uwagi na psie kupy na chodnikach.
Małe dzieci naprawde wiele potrafią zwłaszcza jak się jest samemu w domu i ma się kupe obowiązków.
SM to taki czarne pasożyty. Środki "wykorzystywane" przez SM lepiej zainwestować w policji i będzie większy pożytek.
I zostawia się otwarte drzwi na wielki świat.
Całe szczęście,że nie zdołała się oddalić tak bardzo.
Małę dzieci , to żywe srebro. Oczy trzeba mieć dookoła głowy i nie spuszczać ich z oczu
Najważniejsza informacja
oczywiście, że to ważna informacja, żebyśmy nie potraktowali tego jako kolejnej w tym mieście patologii.
A jak rodzic che do WC ???
Ludzie już nie przesadzajcie.
czterolatki świetnie poradzą sobie z niektórymi zamkniętymi dzwiami !!! poatym nie zamknięcie dzwi to nie przestępstwo !!!
Jak ja jestem ze swoim dzieckiem, to nawet w WC prywatności nie mam ;)
Taka prawda,straszne bystrzaki z nich. A wyjdź u mnie na balkon, to od razu za Tobą drzwi zamknie (zatrzaśnie)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!