Bo jak się nie pisze o tym co powinno się napisać to tylko wiemy, że Don Wasyl będzie, bo tak chce ePiotrkow. A wczoraj miał się odbyć koncert DonGuralesko w Planie B. I kto o tym informował -sami organizatorzy, a ePiotrkow tylko ściemnia.
Ooooo, wieczór romski i Jamaro Drom :) Po raz 1698 :) WOŚP - Jamaro Drom, majówka - Jamaro Drom, Dni Miasta - Jamaro Drom, Juwenalia - Jamaro Drom. Ehh, to już nawet śmieszne nie jest...
Jak komuś się nie podoba muzyka Romska to niech nie przyłazi wolna wola ja tam z chęcią posłucham kapeli pięknych cyganów
Podoba nie podoba - chodzi o to że co rok to samo.
Bo jest to komercyjna impreza, a my im reklamy nie będziemy robili skoro nie chcą. Wystarczy napisać.
Udanej zabawy!!!
Niestety nie bawia mnie takie rytmy i powtarzane rok w rok no ale jak ktoś lubi to repertuar zna na pamięć (to tak w kwesti ścisłosci Tartu :))
dla mnie to istna komedia ciągle to samo niech zaproszą kogoś innego a nie znowu Jamaro Drom. :)))))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!