Nikomu źle się nie życzy ale przykładowo umiera teraz prezes.Ile osób mogło by być na pogrzebie.5 czy ile tam teraz może być czy znowu po nocach szybko by pozmieniali?
Czy wybory będą w maju czy we wrześniu i tak wygra A.Duda. nie ma lepszego i tyle. A na przekładanie wyborów za wcześnie. Jakby każdy się stosował do zasad higieny to po 20.04 będzie po Covid, przynajmniej w Polsce!
Odroczone wybory mają dać czas tylko opozycji na przegrupowanie i dodanie nieco czasu na zmianę strategii kampanijnej. A ta do czasu epidemii była bardzo marna.
Ooo,to już nie jest lokalny portal tylko ogólnokrajowy.Walka o przełożenie wyborów na inny termin nabiera rumieńców.Wszystkie lewe ręce na pokład.
Zawsze głosowałam na PiS. Myślałem że są za zwykłym człowiekiem. Teraz widzę że mają gdzieś ludzi liczy się władza. Mam dość.
Jak widzę "tego" w garniturze,to mi układ nerwowy szwankuje...człowiek- porażka...
PiS jest wspaniały i wygra z wirusem korona. Mamy najlepsze szpitale najwięcej kasy testów respiratorow maseczek na Świecie. Wygramy. Cały Świat nam zazdrości prezesa, premiera i prezydenta. Amerykany chcą nam ich odkupić ale oni kochają Polskę jak matkę. Pracują dla idei. Dzięki Ci Boże za takich mężów stanu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!