metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
eh mieszkanka majkowa ~eh mieszkanka majkowa (Gość)12.06.2011 20:23

dziewczyna ma złamany kręgosłup i jest w śpiączce, a jego siostra ma potłuczony bark. a czy ktos bedzie mial problemy to sie okaze. skoro go znasz sam zapytaj.

00

ania ~ania (Gość)13.06.2011 20:25

kregów ? oj chyba nie i jej stan sie pogarsza

00

xx ~xx (Gość)15.06.2011 18:01

Fakty są takie, że chłopak jeździl tą drogą wiele razy i wiedział,że jest znak STOP i jaka tam jest widoczność A NA STPIE SIĘ NIE ZATRZYMAŁ.Czy jest wieśniakiem czy nie to przepisy ruchu drogowego powinien znać. Tak czy tak dziewczyna szybko z tego nie wyjdzie. Nadal leży na OIOMie i utrzymują ją w śpiączce. Siostra też podobno miała drugą operację na bark. Każdy uraz kręgosłupa jest groźny. Najważniejsze żeby doszła do siebie i była w pełni sprawna.

00

uczestniczka wypadku ~uczestniczka wypadku (Gość)11.12.2011 16:40

ludzie!!! wszystko jest dobrze!!! dochodzę do siebie, pozostał mi jeszcze tydzień rehabilitacji!!! dla wtajemniczonych: nigdy nie byłam, nie jestem i nigdy nie będę dziewczyna kierowcy, to tylko mój znajomy,nic więcej!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat