moje to moje i mam prawno obcego nie wpuścić na podwórko oni mają prawo i ja też mam prawo
Aby wejść na czyjąś posesję i kontrolować trzeba mieć nakaz prokuratorski - kontrola jest to czynność procesowa - więc nie piszcie bzdur. KPK reguluje te sprawy radzę się zapoznać i nie pisać bzdur.
Oczywista oczywistość można strażników miejskich nie wpuścić do domu. Demokracja i prawo daje nam taką możliwość. Tylko, że wtedy sąd może przyjąć to za domniemanie o popełnieniu przestępstwa i wymierzyć karę. SM powinna sprawdzać przede wszystkim co jest sprzedawane na składach opałowych. Dlaczego jest dopuszczany do sprzedaży dla klientów indywidualnych węgiel brunatny? Wystarczy zobaczyć co się dzieje z kominem po jednym sezonie grzewczym by z niego zrezygnować! No ale od czego są wkłady kominowe które cały syf wywalają na zewnątrz. Dla palącego w piecu to jest czysty zysk mimo tego, że co kilka lat taki wkład ze stali nierdzewnej trzeba wymieniać bo chemia go zje. Memy na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
[cytat]
A jakie maja kwalifikacje aby sprawdzić czym sie palilo ? na sline albo palcem sprawdza? niech sie lepiej zajma psami srajacymi i syfem na miescie bo na rynku jak trzeba to ich nie ma
Ta jasne niczym nie wolno palić w piecu tylko powietrzem, jak nie było jeszcze tak komputerów i sprzętu na półkach to jedną z większych frajd u babci było palenie w piecu czego się da. sory ale to mamy zakorzenione ]=-)
Jak by węgiel kosztowal od 200 do za tone a nie od 600 do 800 to by ludzie niepalili czym sie da...
jestem na swojej posesij ja do ich mieszkania nie wchodze niech pilnuja tych co chodza z psem bez kaganca na kostromskiej rasa rozwajler jak ide do auchan to strach obok isc a chodze z małym dzieckiem poprostu sie boje
SM niech się przejdzie po trawnikach miejskich i zobaczy ile jest psich odchodów - strach dzieci puszczać na trawę przed blokami a w lato śmierdzi na całym osiedlu - tego nie widzą. Albo do konkretnej roboty w końcu albo rozwiązać w pioruny bo są tylko pośmiewiskiem w PT
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!