metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tragedia ~Tragedia (Gość)04.06.2022 10:41

Z całym szacunkiem , ale jak słyszę tych Panów , to zbiera mnie na Wymioty.

79

go?ć_mmmm ~go?ć_mmmm (Gość)04.06.2022 22:36

Tragedia to są komentarze. Ludzkość zgłupiała jak zaczął się internet i komentarze.

62

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)05.06.2022 16:18

Program w sam raz dla wyborcow jedynie slusznej partii.

34

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)05.06.2022 18:32

Maglowanie po myśli samego naczelnego ojca załozecela . Panowie to nie TOK FM ..

51

Kokosz ~Kokosz (Gość)05.06.2022 10:17

Poziom komentarzy to jest dramat. Audycja jest całkiem fajna i mnie poprawia humor od rana. Kto nie chce niech nie słucha i załatwiony temat.

22

go?ć_loszo ~go?ć_loszo (Gość)05.06.2022 08:31

Kółko wzajemnej adoracji. Panowie są święcie przekonani o swojej wyjątkowej inteligencji i poczuciu humoru. Wielokrotnie pokazywali że brak im kunsztu prawdziwego dziennikarza który powinien kierować się bezstronnością oraz przygotowaniem się do tematu który właśnie magluje. Audycje być może na początku miały jakiś pomysł lecz teraz to totalny kicz publicystyczny. Według opinii wielu znajomych którym radio gra w tle codziennej pracy powarzają się głosy że największą frajdę prowadzącym sprawia napuszczanie na siebie słuchaczy którzy wyzywają się ku uciesze prowadAcych. Ciekawe jest to co się dzieje gdy zadzwoni słuchacz znający temat z szerszej perspektywy i nie jest to jakiś banalny temat rodem z regionalnego podwóreczka. Ci dwaj gladiatorzy dziennikarstwa znają jedynie mainstreamowe poglądy które już zdążyli bez żadnych obiekcji sobie przyswoić i połknąć jak pelikan... Gdy ktoś zadaje pytania dla panów niewygodne zostaje wyśmiany oraz nazwany człowiekiem pomylonym. Ciekawi mnie tylko jedno. Ile czasu panowie poświęcają na przygotowania do tematu który nierzadko opisany jest w wielu książkach.

142

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)04.06.2022 13:25

Wiec tak wyglada tych dwoch gosci z mizernym poczuciem humoru i kiepska kultura osobista?

93

rom ~rom (Gość)04.06.2022 17:11

Radio FM gorsze niż radio Maryja ale tylko troche

73

gregu ~gregu (Gość)04.06.2022 14:30

Jak słysze ich rechotliwy śmiech to ciśnienie mi skacze !

124

Jarosław singiel ~Jarosław singiel (Gość)04.06.2022 13:48

Panowie Tusk jest z Was dumny

67

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat