Podoba mi się jak Pani Magda trzyma mikrofon. Chyba zagłosuję na nią !!!
Z tych czterech osób co siedzą jedyna która nadaje się na prezydenta gdybym musiała wybierać na siłę to Ostrowski.
Kończ waćpani i wstydu oszczędź że taką kandydaturę SLD wystawiło nie traktując poważnie swoich wyborców,
Nic dziwnego, że w Polsce rządzą jakieś wypierdki - i to nie wiadomo czego - skoro Polacy tak bezrozumnie podchodzą do polityki i spraw publicznych w ogóle. Wybaczcie, ale w ten przedświąteczny dzień napisać muszę, że większość z was zachowuje się jak półgłówki.
W jakim celu używacie tylu epitetów? Do czego potrzebny jest wasz udział w dyskusji, skoro niczego nie chcecie się dowiedzieć, niczego nie chcecie poprawić i popchnąć do przodu? Czyżby nasze polskie sprawy szły aż tak dobrze? Nie wracam do spraw historycznych, bo 25 lat po komunie to okres wystarczający do tego, aby zmądrzeć i patrzeć do przodu. Czemu nie rozliczacie spraw obecnych, tych na które jeszcze macie jakikolwiek wpływ, albo jeszcze wpływ mieć możecie? Czy nie zależy wam na własnym losie i na losie własnych dzieci? Czemu czepiacie się wydarzeń sprzed lat pięćdziesięciu, a nie potraficie odnieść się do złodziejstwa i paranoi tak obficie goszczących w naszym kraju? A może fakt, że polskie państwo jest chore, a jego władze, i w ogóle cała organizacja tego państwa, nie służy dobru większości obywateli tylko wybranym grupom cwaniaków, tak po prostu wam się podoba? Może wy też nie chcecie zwalczać szkodników okradających Polaków i Polskę, może wy też chcecie się do nich przyłączyć?
Jeśli nie macie nic do powiedzenia, to nie musicie o tym wszystkich informować. To też moglibyście wiedzieć!
Jedyna kandydatka która nie zieje jadem i złością w stosunku do konkurentów politycznych. Na spotkaniu było ponad 100 0sób i nie tylko starsza młodzież jak Jan Dziemdziora ale zdecydowanie młodsi. Sklave nie rób więcej obciachu dla naszego miasta i nie przychodź na spotkania z tymi swoimi gadżetami bo to wstyd dla Piotrkowa Trybunalskiego i nas mieszkańców
Nie, no okrutni jesteście. Niech kobieta siada i pisze to nowe prawo. Ja tam kibicuję.
Z p. Ogórek to jest problem taki, że to "dzidzia piernik" o wyglądzie barbii.
Na zdjęciach starzejąca się sekta z wnukami, na szczęscie nie wypatrzyłem nikogo znajomego, to nie muszę się wstydzić.
Po pierwsze - lewica sięgnęła dna. Zero pomysłu, zero szansy dla młodych i mądrych (pomijam osoby niekompetentne typu p. Ogórek czy pupil Joński, który nie zna daty Powstania Warszawskiego), podważanie wyników wyborów (rozmowy z kaczyńskim), trzymanie się na siłę koryta przez Millera. Po drugie - piotrkowska lewica sięgnęła dna. Oszustwo wyborców - jazda w kampanii pod hasłem "jaki to chojniak jest zły" a pójście w koalicję; kazus adamczyka, który okazał się.... Szkoda tylko p. Ostrowskiego, bo porządny z Niego poseł. Z kolei Domaracki się ośmiesza, że w ogóle pokazuje się publicznie. SZKODA mi lewicy, bo wybrane jej działania i pomysły nie były złe.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!