Panie Piotrze kto komu dowalil, poprostu nie uzywam polskich znakow rozumiem jakbym pisal tak jak Pan np. "...mui troki goleko..." to moze Pan mi tak mowic ze nie umiem ortografi. A lizac to moze sobie Pan innego kolege, bo ja Panskim nie jestem. I prosze z szacunkiem pisac. Nie karmic trolla !!
Proszę tu link. A propos, to inż. budowlany, jego małżonką jest sędzia sądu rejonowego III wydział rodzinny i nieletnich w Piotrkowie p. Elżbieta Pencina.
Słynne tereny Penciny nad Strawą. Stratował z PO do rady ale się nie załapał.
http://ludomirpencina.pl/
[cytat="Ziiom"]Panie Piotrze kto komu dowalil, poprostu nie uzywam polskich znakow rozumiem jakbym pisal tak jak Pan np. "...mui troki goleko..." to moze Pan mi tak mowic ze nie umiem ortografi. A lizac to moze sobie Pan innego kolege, bo ja Panskim nie jestem. I prosze z szacunkiem pisac. Nie karmic trolla !!
Panie -Ziiom!
Uporządkujmy myśli, a przede wszystkim - emocje, bo zdaje się, to one wzięły górę u Pana.
Po przeczytaniu Pańskiej pierwszej wypowiedzi załamałem ręce. Panie -Ziiom! Napisał Pan, KOMENTARZOW. I nie o to chodzi, że nie używa Pan polskich znaków. A Pan tłumaczy się długo z tego braku polksich znaków, a żeby mnie przekonać, zadaje sobie Pan trud z podaniem przykładu
"...mui troki goleko..." Nie widzę w tym sensu. Czyli, Pan tłumaczy, że gdyby używał polskich znaków, to wyraz ten wyglądałby tak: KOMENTARZÓW. Czy nad literką "o" byłaby kreseczka i wszystko miałoby być w porządku? Tak?
Panie -Ziiom!
Po przeczytaniu Pańskiego drugiego wpisu, to ja już nie załamałem rąk! Ja się cały załamałem!
Proszę Pana!
Pisze się KOMENTARZY! Y, Y, Y!!!
A nie komentarzów! ów, ów, ów!!!
Czyta Pan bez zrozumienia. Nie zamierzałem lizać Pana (feee!) jako kolegę, tym bardziej, że - jak Pan pisze kolegą moim Pan nie jest, a ja z kolei nie jestem homosiem...
Pisałem jedynie, że czytając dużo, człowiek może liznąć zasad ortografii bez konieczności pracy ze słownikiem!
I jeszcze: po prostu piszemy rozdzielnie!
Ortografii - dwa "i", a nie jedno!
Przydałoby się, Panie Ziiom, trochę też interpunkcji używać, byłoby bardziej zrozumiale.
Dziękuję za trolla. Być trollem na epiotrkow. pl to brzmi dumnie!
Pa!
Jeżeli RiG wystawi kogoś innego niż Szcześniak czy Szokalski to mogą liczyć na mój głos. Tylko musi to być ktoś mądry
Aaa, czyli to pomyłka tylko. Rozumiem.
Bo pisałeś najpierw PENICNA, a to mi nic nie mówi.
Skoro jednak PENCINA, to wszystko jasne.
Znam rodzinę i tych ludzi.
PS Piszesz, że Pan Ludomir Pencina stratował razem z PO. Ale kogo stratował? Przeciwnika politycznego? Kogoś z PiS-u? I czy skończyło się na obrażeniach ciała, niespokojny jestem.
Bo taka informacja na pięć minut przed wyborami prezydenckimi może niektórych nieco niepokoić... Wpłynąć nawet na wynik wyborów może, zaszkodzić samemu hrabiemu...
Sam rozumiesz, skoro kandydaci PO stosują już metody polegające na tratowaniu konkurentów...
Późno, ale zachowali się w redakcji i błędy poprawili.
Ale nie podziękowali...
Przynajmniej szczerze przyznał, że prezydent Piotrkowa zarabia za dużo.
Tak, Lukch. Z tym, że ja dodałbym jeszcze wyraźnie, że ten prezydent Piotrkowa zarabia za dużo. Może innemu należałoby, a nawet - wypadałoby więcej płacić albo i sporo więcej...
Słuchać się nie da tego pana. Cały czas wspierał Chojniaka, a teraz mówi że jest słaby, że się nie nadaje. Cały RIG ponosi odpowiedzialność za finanse tego miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!