Wstyd mi, ze Maciarewicz został dzięki głosom kościółkowych moherów posłem z Piotrkowa. Ale cóż, jacy wyborcy taki poseł
Będzie namawiał młodych na patriotyzm czyli walkę za ojczyznę bez broni a emerytów do rezygnacji z emerytur w celu zakupu jednego Patriota dla uderzenia na Moskwę.
Panie Maciarewicz ! Najmilej byłby Pan widziany i to na dłużej w tym okazalym apartamenowcu przy ul. Wroniej.
97-??? Już kundle zaczynają kąsać po kostkach . Fee .
Czy to 97-300 powraca na tory?
Kto tu się skundlił nie muszę przypominać.
Panie Macierewicz czy to prawda że macie cichą koalicje w mieście bo z tego co się dowiedziałam to radny sejmiku pan Piotr G. zasiada w radzie nadzorczej i pana pracownica z biura dostała funkcje w komisji za kilka set zł czemu media nie zapytają o to pana wice prezesa pisu jak i o powiązania radnego z wiatrakami nas wyborców to interesuje kogo wystawiacie na listy .
Głosowałem na Dudę, żeby pozbyć się gamonia z pałacu prezydenckiego. Zagłosuję nawet na burą sukę - na idiotę głosował nie będę.
Na zdjęciu radna Wiesława Olejnik obok posła Macierewicza. Czyżby radna wybierała się do sejmu?
Ten Pan wygląda jak by uciekł i dalej uciekał, ciekawe czy obywatele dadzą się nabrać na Jego chwyty. Szkoda , że nie pracuje na terenie cały czas tylko przed wyborami.
Należy przygotować plakaty i inne informacje dla społeczeństwa- nie wszyscy mają Internet.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!