szkoda, że pan Macierewicz nie przygląda się sam sobie, i nie opowiada o sobie, a szkoda, wielka szkoda i strata???????????????????
No to do wyborców Komorowskiego mam przyjemną lekture. Osiągniecia znajdziecie na www.muzeumzgody.pl Prosze przeczytac i ocenić a opinie dac ponizej mojego postu
do: Al Bundy
Gość popełnił samobójstwo strzelając do siebie kilka razy z odległości dziesięciu metrów - tak zginął dyrektor banku, który nie chciał dawać byłym agentom lewych kredytów. Nie boisz się upowszechniać tych informacji, nie boisz się, że po nas też przyjdą?
To wstyd, żeby ktoś taki jak Komorowski był prezydentem sporego kraju. To najzwyklejsza żenada, szkoda słów!
Nie mogę natomiast zrozumieć działaczy PiS, którzy usilnie promują człowieka tak niezrównoważonego jak A.Maciarewicz. Wasz twardy elektorat sika na widok M. - to fakt bezsprzeczny. Ale kto z ludzi działających bardziej racjonalnie zechce oddać głos na tak zacietrzewionego i chwilami prostackiego w swej zapalczywości gościa? W Polsce są miliony ludzi niezadowolonych z bezrządu PO i PSL. Nikogo jednak nie zachęcicie do głosowania na PiS wystawiając takiego furiata w pierwszym szeregu. Mnie raczej też nie.
No a może Macierewicz wreszcie wyjaśni dlaczego tak wiał ze Smoleńska? Był przecież około 14 km od miejsca katastrofy i nie pojechał nawet sprawdzić co się stało. Wczorajszy Newsweek
nazwał Kaczyńskiego zamachowcem który po katastrofie smoleńskiej z rozmysłem niszczył jedność Polaków i instytucje państwa. A ja dodam przy wydatnej pomocy Macierewicza
Więcej na stronie: http://sklave.manifo.com
Nie wierzcie Macierewiczowi, to jest osoba konfliktowa i już z wyglądu wredna - zobaczcie w jakich okolicznościach i po co przyjeżdża do Piotrkowa.
Komorowski wygra wybory. Wszyscy urzędnicy z rodzinami zagłosują na p. Komorowskiego. PO jest jedną z największych partii więc też bardzo piękna ilość głosów. A zwykli obywatele klasycznie nie pójdą na wybory. Dlatego te kampanie wyborcze to jest zwykła szopka żeby wyprać trochę pieniędzy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!