i to jest prawda
To świadczy o szkołach które uczą bo nie każdy niedzialny ma 70 lat. Druga sprawa jak takie osoby zdają egzamin.
Niedzielnych spotykam w każdym przedziale wiekowym i będzie coraz gorzej
Wg niektórych komentujących "niedzielnymi kierowcami" są ludzie mający powyżej 60 - 70 lat. Przecież Pan Maciej Wisławski ma ponad 75 lat i jakoś daje radę. Proszę więc nie uogólniać.
Chciałem być uprzejmy i takiego " niedzielnego" dziadka ok. 70 lat wypuszczałwm z włókienniczej na Sulejowską no to sobie postałem, dziadek nie wiedział co ma robić, z przeciwka też go kierowcy wpuszczali, z oby dwóch stron sznur samochodów, a jak zdecydował sie jechać, to stanął znowu w połowie jezdni, i dalej nie wiedział co robić... Masakra!!!! Tacy to powinni mieć odebrane prawa jazdy! Kierowca MZK.
Ja mało tego ze jestem niedzielny to jeszcze wczorajszy.A musze dzis kierować.
W pierwszej kolejności samemu należy dawać dobry przykład a nie pouczać innych szanowny Panie. Wasze tłumaczenia były obrzydliwe, prostackie i wyraźnie cwaniackie. Dla przypomnienia "Drogówka złapała Krzysztofa Hołowczyca na jeździe 113 km/h w obszarze zabudowanym, gdzie obowiązuje ograniczenie prędkości do 50 km/h. A to skutkuje, oprócz mandatu, zabraniem prawa jazdy na 3 miesiące.
Wymówki, ciągle wymówki
Jak się tłumaczy sam Hołowczyc? We wpisie na swoim profilu na Facebooku pisze, że jechali z Maćkiem Wisławskim do Polanicy na spotkanie z klientami pewnego dużego banku" i dodatkowy "smaczek" tłumaczenia Pana Krzysia "Pokazujemy, że w radiowozie ciśnienie kół jest sporo za niskie i to też zawyża wskazywaną prędkość. To wszystko na nic. Oczywiście nie zgadzam się na przyjęcie mandatu, uważając, że pomiar był przeprowadzony nieprawidłowo. Nie zmienia to faktu, że zatrzymują moje prawo jazdy – czytamy dalej" Żenujące....
Kierowcy uważajcie na "dobre" rady od pseudo ekspertów nie mających najczęściej dobrego łącznika pomiędzy znajomością przepisów, a własnym mózgiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!