A policja co tam robiła Na to wychodzi ze można na mieście psocic i nikt nie poniesie kary dobry przykład.
Myślę że z panią Małgosia to musi miasto coś zrobic bo robić co jej się podoba
Jak zobaczyłem tytuł, to pomyślałem, że "dyżurni protestujący" zrobili wreszcie protest przeciwko bezprawnym działaniom duetu Morawiecki-Niedzielski. Najwyraźniej te działania "dyżurnym protestującym" nie przeszkadzają, bo po zdjęciach widać, że nawet maseczki polubili. Martwią ich losy ciąż, które przecież żadnej/-emu z ekipy protestujących nie grożą. Dziwne to.
A za wymalowanie farbą napisów na płycie rynku należy się mandacik za wandalizm.
Mam nadzieję, że sprzątać to będą sami "zadymiarze" na czele z Panią Pingot, bo nie życzę sobie, żeby pieniądze z moich podatków były wykorzystywane na sprzątanie po czymś takim...
Każdy może mieć swoje zdanie, możemy się różnić i ze sobą nie zgadzać, ale przestrzegania pewnej kultury to chyba możemy od siebie wzajemnie wymagać...
Smutne i przykre jest to jak bardzo dużo ludzi jest za legalnym zbijaniem najbardziej bezbronnego człowieka. Człowieka jeszcze nie narodzonego, ale już żyjącego. Tłumaczę to, tym, że te ludzkie osoby, człowiecze stworzenia, istoty ludzkie pragną w ten sposób zagłuszyć własne sumienia po zabiciu własnych dzieci, po prostu po dokonaniu morderstw własnego potomstwa. Jak coś jest, czy będzie legalne, to znaczy, że nie jest złe moralne. To jest prawdopodobny tok bezmyślnego oglądu rzeczywistości i realnej biologii. Przerażające, smutne, przygnębiające, zadziwiające i zastanawiające. Do przemyślenia i przemyślenia. Za tych ludzi, tak kobiety, jak i mężczyzn trzeba się bardzo modlić o nawrócenie i zmiané sumień i umysłów. Z Panem Bogiem. Czy niniejszy komentarz będzie na stronie, czy go wykasujecie, jako niewygodny?
Protesty protestami ale niszczenie mienia to zwykła bandyterka. Jest monitoring - ścigać tych ludzi.
Bardzo dobrze! Młode kobiety powinny protestować a nie starsze osoby. Serio nikt nie rozumie powagi sytuacji? Kobiety zaczynają być ograniczane, ciekawa jestem ile osób co tu komentuje zatrzymałoby sobie dziecko upośledzone, którym trzeba byłoby się zajmować do końca życia 24/h. Rejestr ciąż jest po to moi drodzy żeby wiadomo było kto dokonał aborcji, która jak wiadomo ma być bezwzględnie zakazana! Prawo wyboru powinien mieć każdy, nikt nie będzie mnie zmuszał do niczego, ani mnie kontrolował. Od brzuchów kobiet proszę się odczepić. Nie macie prawa ! Jestem kobietą i gdybym zaszła w ciążę poprzez gwałt albo wiedziałabym, że urodzę dziecko z wodogłowiem bądź innymi chorobami, nie chciałabym takiego dziecka wychowywać. To jest moje sumienie, moja sprawa, moje pieniądze i mój brzuch i tylko ja będę o tym decydować!!!
Zastanawiam się czy składać papiery do policji to co widzę utwierdziło mniew tym, aby isc. Odrazu bedzoe porządek za łagodnie z nimi postępują. Ps jestem kobietą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!