Dziwne. Niektórzy nie chcą PiSu w Piotrkowie. Ale przecież to miasto pisowskie. Zdecydujcie się drodzy mieszkańcy. Tu potrzeba zmian. Ludzie ogarnięcie się bo to miasto umrze.
Czym mogą się pochwalić Państwo z grupy referendalnej. Co osiągnęli, czym się zasłużyli że pchają się na stołki.
Odwołanie Chojniaka to jedno, zmiana struktur w UM czyli ograniczenie biurokracji o przynajmniej 50% to drugie. Likwidacja RM to trzecie, likwidacja rad nadzorczych w podległych spółkach, kary pieniężne za złe decyzje itd.itd. Cały system zarządzania jest chory, kolesie poobsadzani na lipnych stołkach drenujący nasze kieszenie. Miasto jest chore tak jak cały kraj. Biurokratyczny rak dobija obywateli w imię naszego dobra.
Kto finansuje działania tych "społeczników" , kto za tym stoi ? Ja wiem a wy ?
Wypuścili troli, które nadają, że to polityczne, czy ktoś tam za tym stoi, czy inicjatorzy nierozgarnięci a to przecież mieszkańcy, którzy są inicjatorami nie muszą się na niczym znać bo płacą podatki i mogą wymagać od prezydenta co im się podoba ale co tu wymagać jak na szczytach władzy tylko leśne dziadki.
Brak wiedzy i merytoryki widoczne aż za bardzo. Sterowanie polityczne widoczne aż nadto.Szkoda pani Chojnacka bo myślałem że to coś poważnego.
Ludzie psioczą że drogo ale zobaczycie, że to referendum nie dojdzie do skutku. Ba, Chojniak dalej będzie prezydentem. Jak to mówią lepszy stary wrog jak nowy. Także nie ma dovrego kandydata na prezydenta by go zastąpił. A Wezyk Głowacka, to lepiej niech się nie ośmiesza.
To by było referendum za obsadseniem pisowskiego komisarza w mieście. Na to się nie piszę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!