Ktoś chce nowe, ktoś chce stare... a ja po prostu nie chcę, by z moich pieniędzy utrzymywali coś, do czego trzeba dokładać! Przestańcie zabierać mi moje pieniądze, nie korzystam z tego, a muszę dopłacać...
wiekszy smog w miescie a ludzia karzą piece wymieniac a ktora mzk-a ma euro5 lub 6 sa takie auta
czy zapytanie zostało rozesłane do wszystkich szrotów w Niemczech?
Co niektórym kierowcom MZK to lepiej nowe telefony kupić -bo tylko to ich interesuje w trakcie jazdy!
Jak się tak patrzę na styl jazdy kierowców MZK to faktycznie lepiej im dać używane auta. Wymuszanie pierwszeństwa, przejazd na czerwonym świetle jest na porządku dziennym.
Mi jako kierowcy dobrze sie się jeździ tymi MAN-ikami.Narzekają na nie tylko ameby umysłowe co ich nie stać nawet na rower.Nic tylko plują i plują.Nie pasuje to pieszo.
przecież te używane dużo tańsze a w dobrym stanie . nie wiem dlaczego narzekamy . to już takie polskie .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!