marne grosze zarabiają i dlatego dorabiaja na busach bo kierowcow brak
I kolejny raz kampania wyborcza oparta na komunikacji miejskiej. Najpierw Matusewicz potem Chojniak mieli wprowadzić wspólny bilet na MZK i BUSY. Wszystko z czasem ucichło i zostało po staremu. Od lat komunikacja miejska zostawia wiele do życzenia. Oby regionalna miejska szajka z pana Jabłońskiego nie zrobiła jakiegoś niepoczytalnego psychola.
Fajna ta kobitka z wyglądu, ale ten człowiek ją zniszczy. Ta kobieta nie wie, z nim się zadała, zobaczy po kontroli, jak kłamstwa tego człowieka wyjdą na światło dzienne i okaże się, że w Spółce żadnych przekrętów nie było. Pani Marleno, niech się Pani obudzi!
Dla mnie kupowanie starych, zajeżdżonych i kopcących autobusów to od samego początku kompromitacja. Nieważne po jakiej cenie. Ale widziałem kiedyś rozmowę z tym prezesem w TV Piotrków podczas której udowadniał, że zakup autobusu 15-to letniego jest korzystniejszy (pod wieloma względami) od zakupu autobusu nowego. Żenada.
W końcu ktoś raczył zainteresować się sprawami MZK...dobrze, że choć ta Pani Marlena coś chce dla nas zrobić
Obstawiam na Marlenę Wężyk Głowacką bo mam już dość 12 lat władzy czarno - czerwonych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!