Dlaczego pani Wężyk - Głowacka jest tak atakowana na forum??? Czyżby Chojniak rzeczywiście się jej obawiał??? Jeśli nie to odpuśćcie :)))
Obstawiam na Marlenę Wężyk Głowacką bo mam już dość 12 lat władzy czarno - czerwonych
W końcu ktoś raczył zainteresować się sprawami MZK...dobrze, że choć ta Pani Marlena coś chce dla nas zrobić
Dla mnie kupowanie starych, zajeżdżonych i kopcących autobusów to od samego początku kompromitacja. Nieważne po jakiej cenie. Ale widziałem kiedyś rozmowę z tym prezesem w TV Piotrków podczas której udowadniał, że zakup autobusu 15-to letniego jest korzystniejszy (pod wieloma względami) od zakupu autobusu nowego. Żenada.
Fajna ta kobitka z wyglądu, ale ten człowiek ją zniszczy. Ta kobieta nie wie, z nim się zadała, zobaczy po kontroli, jak kłamstwa tego człowieka wyjdą na światło dzienne i okaże się, że w Spółce żadnych przekrętów nie było. Pani Marleno, niech się Pani obudzi!
I kolejny raz kampania wyborcza oparta na komunikacji miejskiej. Najpierw Matusewicz potem Chojniak mieli wprowadzić wspólny bilet na MZK i BUSY. Wszystko z czasem ucichło i zostało po staremu. Od lat komunikacja miejska zostawia wiele do życzenia. Oby regionalna miejska szajka z pana Jabłońskiego nie zrobiła jakiegoś niepoczytalnego psychola.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!