Krzychu I Pobożny musi sie trochę spręzać. Czasu ubywa a kumple czekaja na stołki.
Chodzi o środki unijne
W wypadku wody:
Spółka, która nie jest w 100% własnością gminy nie będzie mogła być operatorem majątku sfinansowanego z środków Unii Europejskiej. W tym wypadku mowa o dostarczaniu wody do mieszkańców. Projekt "Rozbudowa i modernizacja oczyszczalni ścieków w Piotrkowie" zakłada, że beneficjentem jest gmina, więc na majątku nie może zarabiać prywatna firma.
W wypadku ciepła
Jeżeli spółka nie będzie w 100% własnością miasta występowanie o środki unijne musi się odbywać na zasadzie Partnerstwa Publiczno Prywatnego.
Mam nadzieję, że w końcu zrobi się tam porządek i wszechwładne osoby stracą władzę. O tym mówi się od lat tylko nic się nie robi. Może Krzysiu da radę. Oby. Jestem z Panem. Podejrzewam, że wielu pracowników udziałowców też tylko z pewnych względów się z tym nie ujawniają. Jakich względów ? Domyślcie się.
Może by tak lokalne media napisały kiedyś prawdziwą prawdę o tym co się tam dzieje ?
kolego ,,borubar" do lekarza i to szybciutko póki NFZ chce jeszcze płacić,bo później będzie za późno.
Twoje wypociny stają się być smętne,stare i nie modne.
I tak trzymaj, bo jego ludzie już od dawna zacierają swoje brudne łapska żeby się załapać na cieplutka dobrzepłatną posadkę.
Ja swoich udziałów nie mam zamiaru sprzedawać po to żeby nikczemni i zdemoralizowani do cna jeszcze ludzie ale bez żadnych skrupułów mogli realizować swoje niecne cele.Mam tu na myśli bandę prezydencką i nie mam zamiaru im to ułatwiać.
Czy to nie jest arogancja władzy,jeszcze przecież do końca nie zostały wyjaśnione sprawy związane nieprawidłowościami przy powoływaniu kolejnych prezesów i kuratorów w MZGK.A tu
już robi się przymiarki do wykupywania udziałów pracowniczych oczywiście najlepiej po proferencyjnej cenie
dla nabywcy.Nie z nami te numery.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!