Wystarczy spotkać się pod Urzędem Miasta, i nie w sobotę a w piątek, kiedy sesja radu miasta będzie.
Nie róbcie większego cyrku niż jest.Niestety nie mam zaufania do związków zawodowych.Do prezydenta już bardziej.Na pewno wie co robi.Liczę, że zrobi tam w końcu PORZĄDEK.Przydałby się i to baaaaaaardzo.Pracownicy w większości się ze mną by zgodzili, gdyby się ... nie bali.Porządek tam jest wręcz KONIECZNOŚCIĄ !
myślę,że pan prezydent nie po to chodzi na kolanach na pielgrzymce do Częstochowy żeby klękać jeszcze przed załogą MZGK.
Szkoda tych ludzi którzy głosowali na tego człowieka,bo tego człowieka w ogóle nie.
Pozdrawiam też wszystkich przeciwników Spółki MZGK,oby żyli w zdrowiu jak najdłużej,bo jak zobaczą nie długo rachunki za wodę i ciepło to wątroba będzie zmarszczona.
Zgadzam się jam mieszkańcy zobaczą rachunki za wodę i ciepło od nowego operatora to dopiero im włosy staną dęba. Tylko wtedy nie bedzie już Tych panów i nie bedzie do kogo zgłaszać swoich protestów. Prywaciarz zawsze tak gra jak chce żebysmy tańczyli.
Jestem za protestem, my jako mieszkańcy naszego miasta powinniśmy powiedzieć STOP prywatyzacji bo juz nie długo sprzedadzą nas samych...
Przypominam,że żyjemy w kapitaliźmie i mamy wolny rynek.Niech się pan nie poddaje prezydencie !Liczy się ogół, a nie jedna spółka.Nie wierzę,że pracownicy tej spółki stracą pracę,to niemożliwe.
Już pan Matusewicz chciał tam zrobić porządek i jak się to skonczyło?
PANIE ,,BYWALEC" zrób pan sobie w domu kapitalizm to pan zobaczysz czy ci małżonka nie zastrajkuje!!!
Proponuje osobie "mzgk", zeby już w najbliższy poniedziałek złożyła wypowiedzenie i zmieniła pracę, bo jezeli w tej jest tak źle to po co tam siedzi. A skoro jest takim "fachowcem" to niech juz zacznie szukać nowej posady.Po co się męczyć i zyć w strachu. Cyba tylko zazdrość przez tą osobę przemawia ze sama nie bierze tych "kolosalnych" i dodatkowych wynagrodzeń za NIC!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!