metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Al Bundy ~Al Bundy (Gość)04.07.2014 23:08

"Piotrkowianin" napisał(a):
Skoro przez 7,5 roku na stolcu się tak nie zachowywał, to dlaczegóż miałby nagle zmienić swoje zachowanie?

Przyznaję, że czasem bywam niepoprawnym optymistą-idealistą liczącym, że niektórych w końcu nawiedzi opamiętanie. ;)
Ale muszę przyznać, że w materiale filmowym tłumaczenia Jej Szerokości były wyborne. ;) Gdyby żył Bareja, to ani chybi zaangażowałby ją do filmu.

40

abc ~abc (Gość)04.07.2014 23:23

"Piotrkowianin" napisał(a):
O słodka naiwności! Skoro przez 7,5 roku na stolcu się tak nie zachowywał, to dlaczegóż miałby nagle zmienić swoje zachowanie? Umiesz liczyć - licz na siebie.

Im bardziej go krytykujesz, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Chojniak jest więźniem i ofiarom dla tych co pozwolili mu wygrać te wybory... Aczkolwiek powyższą sprawą wyborców sobie nie zaskarbił i nie tylko tą... próbuje niszczyć Concordię - kosztem Polonii; Piotrcovię, kosztem Piotrkowianina; zapasy - w imię czego? Szkoda, że w tej powyższej sprawie cierpią tak naprawdę dzieci - na szali jest 500 zł (?! ) i radość najmłodszych...

10

ares1 ~ares1 (Gość)05.07.2014 06:40

I niech mi ktoś napisze teraz że PT się rozwija!

30

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.07.2014 08:42

"ares1" napisał(a):
I niech mi ktoś napisze teraz że PT się rozwija!

A nie jest tak?
Podam Ci przykład: 10 lat temu niejaki Krzysztof Ch. mieszkał w bloku, a teraz ma własny dom.

20

zxl ~zxl (Gość)07.07.2014 17:11

czy tu chodzi o 500 zł Panie Sokalski ma Pan darmową promocję,a przy okazji zeszmaca innych, nie pamięta wół jak cielęciem był, tak nasze życie jest skonstruowane że zło wraca piorunująco - tonący nie wchodzi do tej samej wody - jeśli jest Pan inteligentny to zrozumie moje słowa. A co do Kolorowej Lokomotywy to niech Pan napisze jakie miejscowości weszły w ten projekt, bo to łatwo się mówi - a realizacja to jest inna sprawa. Ryba gnije od głowy - tak mówi starzy ludzie - i tacy ludzie chcą nam zajmować urzędy

13

eldekofiec ~eldekofiec (Gość)09.07.2014 00:43

p.Sokalski wpłacił stufke ja p......, Dyrekcja sie cieszy,będzie na BUSOLE

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat