No, przynajmniej w tym roku, proszę Pani, z tą "szybką jazdą" w odniesieniu do gwiazd, to nie ma co już tak za bardzo przesadzać. Bowiem Ringo Starr, Cesaria Evora, Robin Gibb, Ozzy Osbourne, Shakira, Joe Cocker, Motorhead, Iron Maden, John Mayall, Chris de Burgh, Jean Michel Jarre, Rod Stewart, Bryan Ferry, Katie Melua, Bobby McFerrin, Jeff Beck, Bonnie Tyler, Robert Plant, Sting, Rihanna, Bryan Adams, a nawet - Chór Armii Aleksandrowa! - z tego co słyszę, to są już zakontraktowani po różnych miastach w Polsce, ale Piotrkowa Trybunalskiego w tych planach nie ma. Natomiast koncerty trzech kultowych zespołów glamrockowych Sweet, Slade i Smokie już się odbyły.
Pozostaje więc chyba zespół Jamaro Drom.
"Jednak uważam, że te gwiazdy powinny przyjeżdżać do nas po coś." - powiada Pani. Hm, te gwiazdy tak samo uważają. Po pieniądze.
Piotrze - jak zagramy w Monopoly to sobie zrobimy koncert, nawet sama Rihanna nam zaśpiewa, co chcesz!!!
A jak się rozochocimy, to jeszcze nam ona zaśpiewa i zatańczy! Jak Kwaśniewski przed komisją śledczą.
Pani dyrektor, będzie nam Pani bardzo brakowało w przedszkolu...
Wyliczając te wszystkie gwiazdy, zapomniałem zupełnie wpisać Rogera Watersa z jego gigantycznym przedsięwzięciem multimedialnym. Ale, niestety i on już zajęty. Dzień po dniu w łódzkiej Atlas Arenie da koncerty.
Nie mogliśmy to sobie jednego w Piotrkowie zapewnić w ramach tej "szybkiej jazdy"? Bo tych "The Wall"-ów jest u nas do rozwalenia przynajmniej kilka. Miałby tu Waters sporo roboty.
Fakt wyliczyłeś ich tak dość sporawo,ale mnie wystarczyłaby tylko ta Pani,http://orionblues.pinger.pl/m/3014500/ewa-bem-moje-serce-:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!