a jaki jest wkład p. Szelągowskiej w tę akcję? Przecież to nie ona ją wymyśliła i nie ona prowadziła przez tyle lat. A teraz mówi "MY"- przyjemnie spijać piankę z mleka, które ubijał ktoś inny ;-)
nareszcie chciales powiedziec nareszcie
Byłam z moją córką na tym festynie i jestem zachwycona ! Chodziłyśmy od samego początku na te imprezy,ale ta była wyjątkowa. Atmosfera,bawiące się dzieci,słodycze,nagrody wszystko było super :-) Szczere gratulacje dla Wroniej byle tak dalej.
aabb - te cytaty co przytoczyłeś z 7 DNI pasują jak pięść do nosa w tym temacie. Ludzie piszą, że było super, a Ty sugerujesz : "na pewno to wszystko było do bani".
Cała ta dmuchana akcja pod faryzeuszowskim hasłem "Wyciągamy dzieci z bramy" to pozorowanie działań. Nic to nie załatwia. Nie tędy droga z wykluczeniem społecznym i marginalizacją ubogich. Ale cóż, dla władz miasta w tabelkach ma się zgadzać, a że rzeczywistość skrzeczy, to niech się następcy martwią.
Brawo dla Wroniej.Byłam z synem na innych festynach,ale ten był wyjątkowy.Wspaniała atmosfera,sympatyczni ludzie i moc nagród i niespodzianek dla dzieciaków przygotowanych od Rady Osiedla i MOK.Osiedle Wronia zasługuje na większą uwagę i pomoc ze strony Urzędu Miasta.
Dajcie spokój z tymi domysłami!!! Ważne,że dzieciaki tak fajnie bawiły się na Wroniej!!! Super organizacja,tak rodzinnie i miło.
Czytałam komentarz umieszczony na stronie UM.Nie wspomniano o tym , że nagrody przekazała również Rada Osiedla[i to jakie].Dzieci uczestniczące w festynie miały również przygotowane słodycze , owoce i napoje.Cudowna atmosfera,wspaniała zabawa i życzliwi ludzie *****
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!