Czy to prawda że są dwie propozycje od MOF, jedna to rezerwat na tym terenie a druga to olbrzymi wiadukt który przeniesie wszystko nad byłem województwem piotrkowskim
Postkomuna udaje, że pracuje.
Ja proponuję dla nich wszystkich kocioł z kwasem solnym.
Droga Pani Kierownik Biura Planowania Rozwoju Miasta Katarzyno Szokalska. Jeśli Pani sobie życzy udostępnię Pani orginał dokumentu z kwietnia 1988 roku /komplet/ podpisany przez Wicewojewodę Piotrkowskiego Władysława Wałacha. Napisane tam jest na kilkudziesięciu /mapy ,wykresy/ stronach toczka w toczkę co wy chcecie "wprowadzać". Tylko liczba mieszkańców się nie zgadza....Nic z tego nie wyszło i teraz nie wyjdzie...
"zrównoważony transport publiczny" - transport publiczny to był w Polsce Ludowej, teraz w tygodniu lichutki, a w niedzielę niektóre miejscowości całkiem odcięte od świata, nie ma czym dojechać do pracy, do lekarza, do szpitala, do szkoły, o turystyce, rozrywce już dawno zapomnieliśmy
Jaki obszar funkcjonalny. Bo co łączy np.: Piotrków z Bełchatowem? Jak nawet podstawowej komunikacji publicznej nie ma. A kiedyś była. Wiem bo przez dekadę z niej korzystałem. Co łączy Bełchatów z Radomskiem? Takie twory to można tworzyć na Górnym Śląsku lub w obrębie wielkich miast. Przestańcie ściemniać. Takie coś chciano kiedyś stworzyć między Sieradzem a Zduńską Wolą . Odległość zaledwie 14 km i wtedy nic z tego nie wyszło...A patronat /komunistyczny/ był silniejszy..
Krzysiu i inwestycje w Piotrkowie? Na pewno nie... jeśli już to pewnie w TBS Chełm :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!