Słuchaj, ten co niczego jeszcze nie ukradł świnią nie jest, choć być może po dojściu do władzy taką świnią będzie. Ten, co jest u władzy i kradnie na różne sposoby taką świnią już jest. Taka mała różnica, panie mądry.
Zatem deklarujesz, że nie jesteś świnią, ale bardzo byś chciał...
Ludowy mędrku, czemu uważasz, że każdy chciałby być świnią?
Nie jestem w polityce, bo osobiście wyznaję zupełnie inny niż ty i twoi koledzy model uprawiania polityki. Ale wiedz, że gdybym chciał brać się za politykę na serio, to zapewne musiałbyś spieprzać z tego kraju.
Nie rozumiem też twojego ataku na PiS. Przecież to twoi koalicjanci. Na szczeblu lokalnym - często gęsto już teraz, na szczeblu ogólnokrajowym - za moment. Nie wiesz o tym?
Przecież wy dacie buzi nawet Maciarewiczowi, żeby tylko pozostać przy korytach.
1. nie jestem politykiem.
2. nie pracuję w budżetówce.
3. nie mam powodów do spieprzania przed kimkolwiek.
4. nigdzie w moich postach nie atakowałem żadnej partii politycznej, ale miło, że się ujawniłeś.
5. ja jedynie nie lubię zakłamanych i ociekających jadem oszołomów, bez względu na to które opcje prezentują.
No i mamy jednak parę cech wspólnych! Z tym, że ociekające jadem oszołomy najczęściej są mniej szkodliwe od cichych cwaniaków, które wprawdzie posługują się pięknym i okrąglutkim językiem, ale szkody, które czynią narodowi bywają niesamowite. Nie będę podawał tu przykładów - liczę na inteligencję czytelników.
Jeśli zgodzisz się z tym poglądem, to mamy finał dyskusji.
Świni też można nałożyć szminkę, a jednak dalej będzie to tylko świnia.
Niektóre świnie chodzą w dobrych garniturach, jeżdżą autkami za trzy stówy i kąpią się w morzu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!