Motylu, dobrze że czuwasz i prostujesz ludziom widzenie świata. A Piotr Włostowic ma świętą rację i jestem pod wrażeniem wyrobienia człowieka. Poza tym nie ma ciężkiej ręki do pisania, za to spory dystans i poczucie humoru, których to rzeczy wielu na tym forum zwyczajnie nie kuma. Gość jest spoko i wraz z paroma innymi klientami z tego forum nadają życie temu miejscu. Ludziska w Piotrkowie są strasznie szarzy i okropne smutasy, a wypowiadający się na tym forum odzwierciedlają właśnie to smutactwo i tę szarzyznę. I zasadę: ty się lepiej nie wychylaj, bo dostaniesz w łeb. Pozdrowienia dla Motyla, Piotra i Loli!
Jak zaglądam tutaj, a jestem związana właśnie bardzo ściśle z problematyką domów dziecka i mam w tym względzie stosowne wykształcenie i długoletnie doświadczenie, to zdanie wypowiedziane na tutejszym form przez Piotra Włostowica uważam za jedno z najważniejszych, jakie tutaj w ogóle padły.
Nawet nie zamierzam uzasadniać jego oczywistości.
Osoby, które negują jego pogląd, a jeszcze piszą o jego zakręceniu jak barani róg, nie mają zielonego pojęcia, co mówią, a oprócz tego, dają świadectwo braku wychowania i niedostatku kultury.
Panie Piotrze! Marzę o tym, aby któregoś dnia takie osoby, jak ja, zostały bezrobotne albo musiały się przebranżowić. Istnienie domów dziecka w Polsce, a już szczególnie w 21 lat po przełomie 1989 roku, to istotnie wstyd i hańba! Dla rządzących, dla klasy politycznej od lewa do prawa, dla społeczeństwa. Rzeczywiście, najlepiej zjawić się czasem z torbą cukierków i dobrze, żeby jeszcze telewizja taki moment filmowała.
zanim zaczniesz pisać bzdury o tych 10.000zł. to postaraj się poszukać właściwych informacji
well written blog. Im glad that I could find more info on this. thanks
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!