Nie Marek Mazur wręcza tylko my podatnicy!!!!
Z podatków kasę rozdają a nie własną.
Kolejnego na prezydenta kreujecie?
UWAGA - nie otwieraj lodówki bo mimo ze nie Wielkanoc wyskoczy Ci Mazur
Kolego Mazur! Wymyśl, Kolego, coś bardziej oryginalnego. A idziesz Pan śladem eseldowców, którzy zorganizowaną grupą poszli z wielkim medialnym szumem niedawno dzieciakom z piotrkowskiego przytułka cukierki wręczać!
Panie Mazurze! Co to się wygłupiać raz do roku, na Dzień Dziecka akurat, z tymi słodyczami i sprzętem sportowym. I z tym jakimś dziwacznym "próbowaniem spotykania się z dziećmi przez cały dzień w mieście"?!
A jutro, co? A pojutrze? Za miesiąc? A co za rok? Powtórka?
Szanowny Panie, piastujesz Pan ten wysoki urząd (swoją drogą, całkowicie zbędny, oczywiście). Skoro już tak musi być, to zrób Pan coś razem ze swymi kolegami na podobnych zbędnych urzędach w całej Polsce, ale coś do rzeczy! A nie - jak dotąd i jak teraz - od rzeczy!
Bowiem hańbą cywilizacyjną jest dla Was, jako dla ludzi oraz hańbą kulturową dla Was jest, jako dla Europejczyków, już sam fakt, że domy dziecka wciąż jeszcze w Polsce istnieją! To wstyd i hańba! Ja w tym zakresie to sobie tylko popisać mogę, ale Szanowni Panowie Trzymający Władzę, chyba mogliby cokolwiek więcej, niż jedynie wychodzić zza biurka raz do roku z cukiereczkami. I patrzeć, jak na konto pensyjki wpływają. Godne i w terminie zawsze.
A może by tak Panowie zrobili coś dla tych dzieciaków a nie piszą swoje zbędne komentarze. Chyba i dzieciom z Domów dziecka należy się godny Dzień dziecka.
Panie Piotrusiu Włostowic przestań Pan siedzieć i zawijać te sreberka.Sam coś zrób dla innych bo jedyne co wypływa ze wszystkich twoich tekstów to sam jad.Kończ Pan te wpisy na tym portalu i sam sobie wstydu oszczędź.
Nie Marek Mazur? to kto ?wszyscy tylko do koryta po pieniądze lecą ,nie ma nikogo na prezydenta w piotrkowie,a jeśli młodziesz nie pujdzie na wybory i nie zaprotestuje przeciw obecnej Prezydenturze wybierając kogokolwiek tylko nie tego obecnego prezydenta to miasto będzie POGRZEBANE a długi tego juz biednego miasta wzrosną jeszcze bardziej.Bojak juz wszyscy wiemy nasz obecny prezydent znow ma w zamiarze podnieść podatki...
Panie Włostowic. Bzdury Pan wypisuje. Przecież sejmik nie ma etatów, to są radni.Trzeba się trochę orientować. A jżeli Mazurowi się chce łazić po domach dziecka to nie ma czego zazdrościć. Czemu Pan tego nie zrobi dla dzieci. Krytykować to najłatwiej. Ma Pan żal, że takie domy dziecka istnieją, to ja się pytam gdzie mają się podziać te dzieci, czemu one są winne, że nie maja rodziców lub rodzice ich nie chcą. Trzeba wyjść zza komputera, pozbierać od darczyńców i zanieść dzieciom. To ich święto.
To nie jest pierwszy raz,facet jest zakręcony jak barana róg!
Jeśli z moich podatków wydatkowane są pieniądze na cuksy dla dzieciaków z domów dziecka, to ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu! Swoją drogą proponuje wszystkim krytykującym (bo wiadomo najłatwiej krytykować anonimowo)zebrać tyłki i cos zrobić od siebie dla tych którzy potrzebują
Oj to ty się grubo mylisz. Mazur i koledzy faktycznie są radnymi sejmiku z niezłą (ok. 10.000 zł + kasa na paliwo itp.) dietą. Ale żeby oni mogli tam sobie zasiadać jest Urząd Marszałkowski gdzie jest kilkaset etatów - Łódź, ul. Piłsudskiego 8.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!