trafne spostrzezenie :)
i forumowiczów :)
W pewnym sensie możemy się czuć współautorami Markpia sukcesu.
Może pan poseł skrzyknie nas na jakiegoś browca zanim w ławach na dobre zasiądzie? Miejsce wszakże jest, zmieścimy się.
Ale ściemniasz Pan , czymżeś się Pan zasłużył? "Zaangażowanie w rozwój struktur Ruchu Palikota sprawiło, że zostałem zauważony i doceniony" , Ja jakoś Pana nie widziałem ani razu na spotkaniu RP w Łodzi , poprostu na szybko trzeba było ułożyć listy w 41 okręgach a że nie było chętnych sprezentowali Ci jedynke ;) buhahahaha
A mi przeszkadza finansowanie spotu i sportowców z moich podatków. Też Palikot się tym zajmie???
Myślę, że każdemu człowiekowi coś się nie podoba w tym kraju, z czymś się nie zgadza i jak zaczną się afery o byle co, to nie będzie dobrze w tym kraju. Na pewno są dużo ważniejsze kwestie do załatwienia niż krzyż w sejmie, czy lekcje religii w szkołach.
Palikot na Prezydenta RP, Urban na Prymasa Polski, Grodzka na Miss Polonia, fryzjer na prezesa PZPN.
Panie Pośle niech Pan swoje biuro otworzy w Pubie Chicago a następnie fakture wystawi sam na siebie.... zgadłem? Biuro będzie w Chicago? ;)
Smutne wnioski płyną z tego twojego wpisu. Ale może ty nie wiesz, że smutne dla ciebie. Sobie wystawiasz nędzne świadectwo.
przedsiębiorca?! hahahahah. zyje z wynajmu swoich nedznych mieszkan upadajacej kamienicy w jednej z najgorszych czesci miasta!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!