metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)16.10.2011 23:18

"@teist@" napisał(a):
Zatem wystarczyłoby obciążyć Kościół Katolicki odpowiedzialnością za każdą ustawę-bubel jako namiestnika boga na ziemi. Bo skoro bóg na krzyżu w sejmie na wszystko miał baczenie, a mimo to uchwalono prawa bzdurne (których w Polsce nie brakuje),

trafne spostrzezenie :)

00

zet ~zet (Gość)16.10.2011 23:20

"kolega" napisał(a):
Nie spieprz okazji danej Ci przez los.

i forumowiczów :)

00

browcoman ~browcoman (Gość)16.10.2011 23:25

"zet" napisał(a):
i forumowiczów :)

W pewnym sensie możemy się czuć współautorami Markpia sukcesu.
Może pan poseł skrzyknie nas na jakiegoś browca zanim w ławach na dobre zasiądzie? Miejsce wszakże jest, zmieścimy się.

00

ktoś tam ~ktoś tam (Gość)17.10.2011 14:51

Ale ściemniasz Pan , czymżeś się Pan zasłużył? "Zaangażowanie w rozwój struktur Ruchu Palikota sprawiło, że zostałem zauważony i doceniony" , Ja jakoś Pana nie widziałem ani razu na spotkaniu RP w Łodzi , poprostu na szybko trzeba było ułożyć listy w 41 okręgach a że nie było chętnych sprezentowali Ci jedynke ;) buhahahaha

00

ZUZIA ~ZUZIA (Gość)18.10.2011 17:09

"Jare-k" napisał(a):

Przeszkadza mi religia w szkołach bo jest finansowana z moich podatków.

A mi przeszkadza finansowanie spotu i sportowców z moich podatków. Też Palikot się tym zajmie???
Myślę, że każdemu człowiekowi coś się nie podoba w tym kraju, z czymś się nie zgadza i jak zaczną się afery o byle co, to nie będzie dobrze w tym kraju. Na pewno są dużo ważniejsze kwestie do załatwienia niż krzyż w sejmie, czy lekcje religii w szkołach.

00

Dobry pomysł ~Dobry pomysł (Gość)19.10.2011 13:40

Palikot na Prezydenta RP, Urban na Prymasa Polski, Grodzka na Miss Polonia, fryzjer na prezesa PZPN.

00

hahahha ~hahahha (Gość)19.10.2011 15:18

Panie Pośle niech Pan swoje biuro otworzy w Pubie Chicago a następnie fakture wystawi sam na siebie.... zgadłem? Biuro będzie w Chicago? ;)

00

jesiotr ~jesiotr (Gość)20.10.2011 00:10

"hahahha" napisał(a):
Panie Pośle niech Pan swoje biuro otworzy w Pubie Chicago a następnie fakture wystawi sam na siebie.... zgadłem? Biuro będzie w Chicago? ;)

Smutne wnioski płyną z tego twojego wpisu. Ale może ty nie wiesz, że smutne dla ciebie. Sobie wystawiasz nędzne świadectwo.

00

hahahha ~hahahha (Gość)20.10.2011 19:05

zobaczysz że biuro Pana Posła będzie w miejscu Pubu Chicago

00

danek ~danek (Gość)23.10.2011 09:51

przedsiębiorca?! hahahahah. zyje z wynajmu swoich nedznych mieszkan upadajacej kamienicy w jednej z najgorszych czesci miasta!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat