metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
edyt ~edyt (Gość)27.08.2011 21:29

straszne, silnik leżał koło samochodu w rowie jaka siła uderzenia i ten człowiek to przeżył

00

octave ~octave (Gość)28.08.2011 00:49

Młodziak zapierniczał, wyprzedzil tylko glupota sprawila ze nie pomyslał ze droga moze byc nierowna,ze moge go wybić na drzewo....No i masz....dobrze ze nie zabił nikogo....

00

nina ~nina (Gość)28.08.2011 11:37

weźcie już przestańcie wypisywać takie głupoty co się działo jak wyglądało ten chłopak sam najlepiej wie jak i co sie stało!!!!!!

00

nina ~nina (Gość)28.08.2011 11:39

zapomniałam wy wiecie wszystko najlepiej!!!

00

Tartu Tarturanga28.08.2011 11:54

Nie sądźcie bo sami będziecie sądzeni

00

erudyta ~erudyta (Gość)28.08.2011 14:55

Przeznaczenia nie da się oszukać, ponieważ wszystko jest zapisane w gwiazdach.

00

Tobiasz ~Tobiasz (Gość)28.08.2011 22:50

Wczoraj tamtędy przejeżdżałem i widziałem ten wypadek. Widok przerażający. Normalnie tragedia. Moim zdaniem gościu musiał dobrze cisnąc (120 km/h min.) bo normalnie tak się zawinął na tym że to dla mnie nieporozumienie. Sądziłem ze kierowca zginał na miejscu a tu jednak się miało zaskoczyłem czytając ten reportaż bo kierowca żyje;) Mam nadzieję żę ze szpitala wyjdzie cały, zdrowy i będzie miał nauczę żeby jezdzić WOLNO I ZGODNIE Z PRZEPISAMI!!!!! pozdrawiam

00

ARTURRAFAL ~ARTURRAFAL (Gość)29.08.2011 10:08

Co do rpzeznaczenia powiem krótko i na temat , każdy klepie swoje kowadełko , żadne gwiazdy za niego nie wcisnęły gazu :-))
Być może teraz kierowca nauczy się co to są prawa fizyki , sam się ukarał za głupotę

00

GoOściówka ~GoOściówka (Gość)29.08.2011 13:38

Wogóle tamta droga jest bardzo niebezpieczna. Już kilka razy był tam wypadek. Nie oceniajmy nikogo jeżeli nie mamy pewności co do własnych racji.
To tyle:)

00

P51 ~P51 (Gość)29.08.2011 14:33

"GoOsciowka" napisał(a):
Wogóle tamta droga jest bardzo niebezpieczna. Już kilka razy był tam wypadek. Nie oceniajmy nikogo jeżeli nie mamy pewności co do własnych racji.
To tyle:)

No jasne!
Wina drogi...
...i jeszcze Tuska!
;-)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat