Proszę mi uzasadnić sens istnienia takiego ministerstwa. Minister od rodziny?! Minister od pracy?! Litości... To twór pasożytniczy i tyle.
... po owocach ich poznamy... ja mam życzenie mieć bardzo wysoką emeryturę od zaraz. Czy państwo państwo awansowani zechcą mi to załatwią?
ludziom z PO i lewicy nawet się nie dziwię ,jednak z PSL już tak ,jak oni spojrzą w oczy swojemu elektoratowi ? przecież to co się wyrabia to rok 1791
Pani Kasia N. nie została posłem na Sejm, a może zostać wiceministrem? Nie mam nic przeciwko Pani Kasi, ale jakie są zasady takich powoływań? Ktoś wie?
Nie chcieli ich ludzie w Sejmie, to tylną furtką do rzadu. I kto tak wrzeszczal, ze Pis to, rodzina na swoim". Mialo by" spolitycznie i nirmslnie, a tu dzielenie partyjnych łupów.
Wicie rozumicie wcielane w życie. I od nowa Polska Ludowa. I to wszystko z naszych podatków.
Czy to nie ich ugrupowanie wrzeszczało o zawładzczaniy Polski przrz PiS. I co? I TKM.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!