Ja też bywam na froncie w Biedronce, Lidlu czy Auchan. Zdarza mi się też czasami uprawiać partyzantkę, tzn. akcja do lokalnego, osiedlowego sklepu spożywczego, czy ostatnio, przed świętami, akcja pod kryptonimem " Znicz i wiązanka " Życzę spokojnych, bo inne są poza zasięgiem, Świąt Wielkanocnych. Jedynie partyjni członkowie PIS-u są wyłączeni z tych obostrzeń i mogą bez konsekwencji spędzić te święta w dużo większym gronie.
Policjant i donosiciel to wróg nr .jeden społeczeństwa. Co do skrzynek to poczta niech sobie sama montuje a nie liczyć by każdy dokładał do nich osobiście
Darek Kleska - wzór etyczny listonosza. Chodził u mnie na rejonie, zawsze wszystko było na czas i nigdy nic nie zginęło.
Ożesz, to jakiś front utworzyli, a ja nic nie wiem przez to siedzenie w domu. Gdzie okopy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!