no jets dobrze zrobiona bo nie robił jej PEUK czy inni fuszermeni po kosztach tylko Skanska.I ani obwodnica ani sulejowska nie wymaga zadnych remontów. a jak wiadoma firma zrobi w piotrkowie jakikolwiek asfalt to rok góra dwa i jest jak po bombardowaniu.
Sorki z tego co wiem, to sulejowską kończyła właśnie firma PEUK, bo skanska się skompromitowała i nie doprowadziła budowy do końca :-)
:000
Ale jak powiedział klasyk:
"nic się nie zmienia od na dupie siedzenia"...
ilidanranga
3 dni temu, 09:14
ludzie puste pisanie nic nie pomoze, trzeba wyjsc na ulice zamanifestowac to w jakis sposob z przed komputera to sie nic nie zdziala zebrac mala grupke tak 10.20tys os. i pokazac ze nie jest sie obojetnym.
Niech ta mala iskierka rewolucji wybuchnie w naszym miescie
Jestem za!Pobożny i jego świta to partacze i bezczelni manipulanci!Ludzie zostawcie kompy i na ulicę!Wracaniem do "wyborów",dajemy tylko satysfakcję i przyzwolenie na niszczenie miasta i jego mieszkańców,pobożnemu.On to ma głęboko gdzieś.W jaki sposób został wybrany prezydent,ktoś wcześniej logicznie i matematycznie wyjaśnił.Bingo!Dokładnie tak było!
Na ulicę,do skutku!!!!!!!
Póki jeszcze pomidory są w miarę przystępnej cenie-:)
Zaczekajmy aż będą po 1 zł za kg. Dla mnie są jeszcze za drogie. Może jaja bo są o wiele tańsze?
~Lesio (Gość)
8 godzin temu, 18:01
"UL" napisał(a):
Póki jeszcze pomidory są w miarę przystępnej cenie-:)
Zaczekajmy aż będą po 1 zł za kg. Dla mnie są jeszcze za drogie. Może jaja bo są o wiele tańsze?
Całkiem dobry pomysł.Szkoda kasy na pomidory.Jaja wskazane,najlepiej "pachnące" dawno przeterminowane.Pracuję w "branży" i mam wiedzę z pierwszej ręki,że sklepy,hurtownie itp.udostępnią ten "produkt" za darmo w ilościach nieograniczonych.Z "pocałowaniem w rękę",tym bardziej z przeznaczeniem na tak POBOŻNY cel.
Albo palnąć dobrze zwiniętą gazetą z felietonem Pawła Lareckiego. Śladu klet nie zostawisz, a zaboli podobnie!
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/844878,bez-sciemniania-czlowieku-nie-irytuj-sie-felieton-pawla,id,t.html#ffb2cf7d52d8132f,1,3,3
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!