metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zbigniew Lizak były  RADNY ~Zbigniew Lizak były RADNY (Gość)15.10.2014 19:45

Byłem radnym miasta Piotrkowa 1994-2006(12lat)mój SYN RADOSŁAW wybitny sportowiec MISTRZ POLSKI znajduje się na TWOICH listach wyborczych-proszę bądz taki jak jesteś prawy i uczciwy .Nie pozwól by młodzi ludzie zniesmaczyli się do polityki i emigrowali.(polityka w ocenie mojej żony jest brudna i nieuczciwa)Życzę powodzenia i wygrania wyborów bo w mojej ocenie w Piotrkowie nie ma oprócz CIEBIE godnego kandydata!Proponowano mi bym startował z czołowych miejsc w 2010 i 2014r-to nie jest to!!!!Czekam na ordynację i OKRĘGI jednomandatowe)bo obecny radny za nic nie odpowiada-i startuje z listy ;biorącej;!!!!!wystarczy spojrzeć -a gdzie poglądy i program wyborczy z którego można go rozliczyć.WYBORCO POBUDKA !!!MYŚLEC!!!!!

57

asd ~asd (Gość)15.10.2014 20:49

Cymbały Kabaretowe będą ?

50

olimp ~olimp (Gość)15.10.2014 22:00

A co to? Platforma Obywatelska wstydzi sie swojej nazwy i ukrywa się pod przykrywka Platworma Ziemi Piotrkowskiej? Żenua

61

OVK ~OVK (Gość)15.10.2014 22:20

"tylko-Chojniak" napisał(a):
Pan Chojniak i tak wygra w I turze

łahahahahahahaha!

51

piotr80 ~piotr80 (Gość)15.10.2014 23:18

Nie róbmy sobie z tego miasta jaj.... Proszę - wszyscy chcemy zmian - to kto to może zrobić - tylko Brylski - to jego się Chojniak boi!
cały urząd miasta o tym mówi!!!

55

bolek ~bolek (Gość)16.10.2014 06:55

Jestem zadowolony z obecnego prezydenta ,Piotrków bardzo się zmienia w dobrym kierunku i uważam że trzeba mu wręczyć kolejną przepustkę.Dopóki rozwija miasto i tworzy kolejne miejsca to należy go wspierać, bo przecież zależy nam na ładnym mieście.
Pozdrawiam.

37

ornitolog ~ornitolog (Gość)16.10.2014 07:02

Tu się zgina dziób pingwina, jak preziem zostanie Pencina!

43

Zeniu ~Zeniu (Gość)16.10.2014 07:48

"piotr80" napisał(a):

Stop komunie.

"bolek" napisał(a):
Dopóki rozwija miasto

Miasto to przede wszystkim mieszkańcy, a tu niestety się zwijamy - ludzie emigrują, gdyż nie mają tu przyszłości.

"bolek" napisał(a):
i tworzy kolejne miejsca

No chyba mówisz o nowych miejscach w radach nadzorczych spółek miejskich.
Tu stop kolesiostwu.

50

wernisa ~wernisa (Gość)16.10.2014 07:49

Pan kandydat BB do TARASKI -i niech maluje z pamięci w Urzędzie Miasta tego nie znajdzie HA,HA,HA

42

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat