metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga03.10.2010 12:33

Komuchy,precz!

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)03.10.2010 13:13

"Jan Dziemdziora razem z posłem Ostrowskim byli tutaj wcześniej, miło nam się rozmawiało, ale nie poinformowali mnie, że będzie jakaś konferencja, a już na pewno nie poinformowano mnie o tym, że konferencja odbędzie się na lotnisku. Pan Dziemdziora zadzwonił do mnie już po konferencji. Wyraziłem zdziwienie. Radny powiedział, że konferencja odbywa się na obrzeżach lotniska i że zrobili sobie zdjęcie przy samolocie. To wszystko - stwierdził J. Cempel."
Ale jak to jest, panie dyrektorze?
Czy to oznacza, że każdy może sobie wejść na teren lotniska i zrobić sobie zdjęcie przy samolocie?
Poza tym, widać na zdjęciach, że nie tylko przy samolocie, ale także - w samolocie!
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/580712,lewica-chce-dodac-skrzydel-piotrkowskiemu-aeroklubowi,id,t.html?kategoria=660
http://img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/bd/06/4c976312f211c_o.jpg
I - panie dyrektorze - na jakich obrzeżach? To znaczy, że samoloty stoją nie na lotnisku, czyli w hangarach lub na płycie lotniska, tylko stoją na jego obrzeżach? To co, taki stojący na obrzeżu samolot wystaje jednym skrzydłem poza teren lotniska? Ktoś tu kręci. Albo radni lewicy albo pan, albo wszyscy razem, choć być może - osobno.
Na zdjęciu wyżej załączonym widać jak na dłoni, że samolot, w którym za sterami siedzi poseł SLD Ostrowski, nie stoi - panie dyrektorze - na żadnych obrzeżach lotniska, tylko na płycie głównej, na wprost budynku aeroklubu. Zatem, bez ściemy!
PS Właściwie, to panu dyrektorowi należy współczuć. Wygląda bowiem na to, że został z lekka wyrolowany.

Komentarz był edytowany przez autora: 03.10.2010 13:18

00

97-300 97-300ranga03.10.2010 13:20

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
? Ktoś tu kręci.

Dziemdziora.

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)03.10.2010 13:52

Z tymi konferencjami mogli by dać spokuj w takim miejscu bo i tak nie pomoże nawet jak zostanie preziem.To lotnisko naprawde nie ma szczęścia!Czekać jak je zaorają i kartofli nasadzą z braku funduszy!!!Czyżby kolejna atrakcja PT powoli znikała z mapy miasta???

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)03.10.2010 14:06

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Czy to oznacza, że każdy może sobie wejść na teren lotniska i zrobić sobie zdjęcie przy samolocie?

To nie Smoleńsk! Tutaj jest porządnie.Można sobie pokręcić śmigłem,zdemontować skrzydło,odkręcić koło!!

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)03.10.2010 14:15

"MARKPIO" napisał(a):
Tutaj jest porządnie.Można sobie pokręcić śmigłem,zdemontować skrzydło,odkręcić koło!!

Oby nie zostało stacjonarne!

00

Lewica i tylko Lewica ~Lewica i tylko Lewica (Gość)03.10.2010 17:11

Matusewicz też urządzał na piotrkowskim lotnisku happeningi w połączeniu z występami, jakoś nikomu to nie przeszkadzało!
Lewica musi być silna i odważna jak Lwica! Nie dajcie się! Wygramy wybory to im zagramy!

00

piotrkowianin91 ~piotrkowianin91 (Gość)04.10.2010 11:45

A na zdjęciu... Janusz Palikot za 15 lat.

00

obserwator polityczny ~obserwator polityczny (Gość)04.10.2010 21:19

Bardzo dobrze , że Lewica pokazuje błędy czteroletniej nimożności Pana Chojniaka Trzeba walczyc a nie uciekac tak dalej!Brawo Pan Ostrowski i Pan Dziemdziora!

00

cieciorka cieciorkaranga04.10.2010 21:44

"obserwator-polityczny" napisał(a):
Bardzo dobrze , że Lewica pokazuje błędy czteroletniej nimożności Pana Chojniaka Trzeba walczyc a nie uciekac tak dalej!Brawo Pan Ostrowski i Pan Dziemdziora!

Obserwator? Chyba agitator!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat