Wójt Dionizy w PO , a tutaj posłowie z PIS, fiu fiu, jaka szeroka współpraca polityczna
Zapomnieliście napisać, że przemawiał Michał Małecki - był się promować, a wyście o nim zapomnieli w tekście - jak mają ludzie na niego głosować, jak żeście o nim nie napisali. Duchowo wspierał uroczystość też Mazur - też głosujcie na niego!
Wiecie, co? Ci ludzie naprawdę mieli gdzieś polityków czy politykierów. Świętowali swoje święto.
Wójt z Przewodniczącym , bo to oni zapraszali:)czyli ich impreza. choć wójt jeszcze nie tak dawno, w wywiadzie zarzekał się że żadnych festynów nie robi, tylko buduje drogi.
nie było mi dane być na tej imprezie, ale nie chce mi się wierzyć że aż tak nędznie było.
Jednym słowem wójt zaczął już kampanię - miały być drogi a skończyło się na igrzyskach i chlebie sposób sprawdzony od lat.
Ciekawe jak nadszarpnął wczorajszy festyn budżet gminy? Wszelkie atrakcje darmowe - tak nie było jeszcze nigdy, postawi się jeszcze ze 2 kapliczki i wybory w kieszeni.
A co to Marka Mazura nie było?
Impreza bez jego obecności (choć chwilowej dla potrzeby zrobienia zdjęcia dla prasy) to nie impreza.
No właśnie teź czytałam jak Pan Wójt Głowacki się zarzekał że on festynów nie robi tylko drogi, a tutaj taka wpadka. Chyba że festyn i dożynki połączone z otwarciem nowej drogi były?Nieładnie tak ludzi mamić Panie Dionizy.
eee ludzie już nie dadzą się tak omamić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!