Brawo lekcja sprzed czterech lat odrobiona w końcu SLD nie dała się zrobić jak w poprzedniej kadencji.Natomiast dlaczego PiS i PZP nie chciały zawrzeć koalicji z SLD przeciw Prezydentowi? Odpowiedź jest prosta bo i PiS (czekając na 2 turę w Zelowie) i PZP prowadziły swoje rozmowy z Prezydentem i nawet pewien poseł z Warszawy przyjechał i co SLD było szybsze. Nie mówmy o koalicji przeciw Prezydentowi bo nikt jej nie chciał.Szanowni Państwo forumowicze przecież absolutna większość z Was nie głosowała na SLD więc po co te groźby , że nie zagłosujecie .Jeśli nawet jest tu osoba lub kilka osób , które w cudowny sposób zagłosowały na Brylskiego i SLD to powiedzcie mu to w twarz , że Was zawiódł i tyle.Pozdrawiam i miłej soboty życzę bez jadu :)
To Beata Stachaczyk redaktor naczelny tygodnika Tydzień Trybunalski jest aktualną żoną Tomasza Stachaczyka właściciela Radia Strefa FM. A co masz jej do zarzucenia? Że tępi odchody w piotrkowskiej lewicy?
Lokalna polityka jest jak murek obszczany ciepły moczem po tanim piwie.
Zero w tym sensu i logiki wyższej, a jedynie prymitywny ciąg do koryta.
Powtórka z historii, tej koalicji daje życie do marca. A jeśli przetrwają to tuż przed końcem kadencji będą symulować, że nie jest im po drodze.
Co mam zrobić? Co mam zrobić...? Opuść tę "funkcję" i przeproś mieszkańców ,którzy na ciebie głosowali...Inaczej się nie wytłumaczysz. Pociągasz za sobą innych radnych lewicy...
Ależ właśnie o tym od lat mówi JKM i m/innymi dlatego brzydzi się demokracją.
No tak,lokalna polityka to nie piaskownica,piaskownice są dla dzieci. Tutaj lokalna polityka to dom publiczny dla niektórych.Nie głosowałem na SLD,ale liczyłem,że opozycja stworzy większość. Myliłem się. Aha ,znowu spytam. Plakaty jeszcze wiszą? :)
Trzeba wiedzieć gdzie stać. W ostatnich wyborach hitem było podwożenie "elektoratu" z ul. Starowarszawskiej do lokali wyborczych. I udało się, został radnym... Policja oczywiście umyła ręce stwierdzając, że każdy ma prawo podwozić....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!